Acer Aspire E 15

Acest Aspire E 15 este un altfel de notebook, cu un pret de 600 de $. Dispune de un display de 15,6 inchi Full HD (1.920 x 1.080 sau X PPI), un procesor Intel Core i5-8250U de generatia a opta, un GPU Nvidia GeForce MX150 discret, 8 GB de memorie RAM, o unitate DVD-RW si o memorie de 256 GB Drive SATA SSD (SSD). Din punct de vedere al dimensiunilor, putem spune ca acesta este un notebook mare. Materialul din care este facut este in mare parte plastic, are unele insertii de aluminiu in zona tastaturii. Balamalele sunt destul de rigide pentru a tine ecranul drept in pozitie.

Este un model accesibil ca pret, comparativ cu alte notebook-uri iar la performanta a reusit sa concureze cu succes. Aspire E 15 ofera performante excelente ale procesoarelor. Era o vreme in care notebook-urile cu un buget accesibil erau limitate la procesoarele Intel Pentium si o memorie RAM destul de mica, insa acum nu mai este cazul, Acer Apire E 15 este unul dintre modelele care si-a ridicat standardele.  Acesta ofera procesoare quad-core Intel Core i5 si i7 cu opt generatii si pana la 16 GB de memorie RAM.

Exista si alte alternative? Unul dintre concurenti directi la Aspire E 15 este Aspire 5 Acer. Este, de asemenea, un notebook destul de mare de 15,6 inchi, care este la fel de similar si ofera o calitate asemanatoare. Costa la fel ca acest model, insa daca il alegeti trebuie sa stiti ca veti renunta la unitatea DVD-RW, iar durata bateriei nu este afisata.

70