Aplicatia WhatsApp renunta la restrictii

 

Asa cum ne-am obisnuit, majoritatea cailor de conversatie pe internet, si aici ma refer la aplicatiile online, iti permit sa trimiti poze, sa vorbesti prin intermediul videocall si nu numai. Suntem dependenti de aceste aplicatii si cautam cele mai bune metode de a conversa si interactiona, iar dezvoltatorii de aplicatii sunt constienti de acest lucru.

Cele mai cunoascute sunt cele dezvoltate de catre Facebook, insa WhatsApp a ramas in continuare o aplicatie foarte folosita, desi tenhnica pe care o aplica este un pic mai conservatoare.

Cu toate ca update-urile nu sunt atat de dese, atunci cand le realizeaza se vede o diferenta in functionarea aplicatiei. Ultimul update a constat in eliminarea restrictiei de a trimite fisiere, lucru nu tocmai convenabil pentru ca de cele mai multe ori, whataspp-ul este mai folosit in detrimentul altor aplicatii.

Limite inca exista, la fel cum se intampla cu transmiterea imaginilor care au un numar de maxim 10 la o singura atasare, la fel si cu documentele, limita fiind de 128 MB, depinde insa si de sistemul de operare folosit.

Ramane in continuare o aplicatie puternica din punct de vedere al utilizarii, deoarece este sigura si foarte functionala. Sunt rare cazurile in care au avut probleme cu ea sau atunci cand au fost perturbati de malware.

De asemenea, au in vedere dezvoltarea aplicatiei prin adaugarea de  functii de Recall sau Revoke. Cu noile functii vei putea sterge imagini, texte, video-uri si GIF-uri pe care nu doresti sa le mai pastrezi in memorie. Pentru o mai buna gestionare a chatului s-au gandit la introducerea unei iconite tip swipe in dreapta ecranului.

63