Atelierul Digital – academia de marketing online pentru studentii pasionati

Google lanseaza in Romania cursurile de marketing online ale Academiei Atelierului Digital. Studentii care sunt pasionati de acest domeniu si care vizeaza construirea unei cariere in aceasta directie se pot inscrie in programul initiat de companie, pentru a dezlega tainele zonei de online, in domeniul de marketing.

Acestia vor invata lucrurile care stau la baza unor strategii realizate pentru zona de online si vor avea ocazia sa discute cu cei mai mari specialisti din domeniu. La finalul acestui curs, pot beneficia de un stagiu de practica platit, in cadrul Hub-urilor acestui program.

Prima editie se desfasoara in perioada 6-9 aprilie si ii vizeaza pe studentii Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Universitatii Politehnica din Timisoara, Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca si Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

In cadrul acestor cursuri de formare si perfectionare, studentii invata elementele de baza ale unui site web, modalitatile de optimizare pentru motoarele de cautare, dar si pentru dispozitivele mobile, modalitatile de setare a unei campanii Google AdWords, modalitatile de realizare a strategiilor pentru zona de social media, care include Facebook, Linkedin si Youtube, dar si masurarea rezultatelor cu ajutorul instrumentului Google Analytics.

Finalistii vor primit un internship platit, care se va desfasura pe o perioada de cel putin trei luni, unde acestia vor indeplini rolul de consultant in marketing si vor avea ocazia sa lucreze alaturi de specialisti din mediul digital, dar si din mediul antreprenorial. In felul acesta, vor putea pune in practica tot ce au invatat de-a lungul cursurilor si vor descoperi alte si alte modalitati de a-si pune in valoare talentele.

Aceste cursuri vor fi tinute de specialistii in domeniu, cu zeci de ani de experienta in spate. Cursurile ii vor purta pe studenti prin tot ce inseamna marketing online, de la SEO si pana la PPC, cu accent pe fiecare element esential.

24