Au incetat update-urile pentru Motorola G4

Motorola este unul dintre brand-urile apreciate de catre utilizatorii de sistem Android, iar in ultima perioada, modelele de smartphone furnizate de catre acestia a condus la o crestere destul de mare a vanzarilor. Obisnuiti cu update-uri destul de dese ale acestora, se pare ca au fost facuti cativa pasi inapoi in ceea ce priveste update-ul la Android 8 al modelului G4. Cei de la Motorola au anunta ca acesta va primi in schimb Android Oreo in curand, restul modelelor ramanand insa cu vechea versiune de Nougat.

Acest model a fost unul dintre cele mai asteptate, avand un design destul de simplu, ramane insa in clasamentul telefoanelor subtiri, are undeva la 9,8 mm. Acest moto G4 este rezistent la apa, bine, asta nu inseamna ca acesta este capabil sa reziste foarte mutl sau ca avem posibilitatea de a-l purta in tim ce inotam, rezistenta la apa se refera doar la un contact de durata scurta, astfel incat sa nu intre apa in componentele acestuia.

Intr-adevar, nu este impermeabil ca alte variante oferite de acestia, insa este un pas inainte catre durabilitate, ceea ce au propus cei de la Motorola la inceputul anului. Arata mult mai bine decat predecesorul sau, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al functionalitatilor.

45