Care sunt cele mai intalnite probleme ale unui ecran iPhone 5?

Iphone-ul este in continuare unul dintre cele mai populare telefoane mobile prezente pe piata. De fiecare data cand este lansat un model nou, toata lumea se inghesuie sa il cumpere. Chiar daca sistemul de operare iOS impune o serie de limite, pe care nu ai cum sa le treci cu vederea, ramane unul dintre cele mai cautate telefoane smart.

Omul modern este indragostit de tehnologie si incearca prin toate metodele sa iasa la suprafata si sa foloseasca tot felul de tehnologii nou aparute pe piata, tocmai pentru a nu ramane in urma cu modificarile din industrie. Principalul motiv pentru care oamenii achizitioneaza telefoane smart de la compania Apple este avantajul deosebit pe care il prezinta in fata utilizatorului un display iPhone 5 S, 6 sau 7. Acestea dau dovada de o calitate superioara si reusesc sa contureze perfect un cadru deosebit pentru dezvoltarea tehnologica.

Pe langa problemele pe care utilziatorul le poate intampina atunci cand vine vorba despre calitatea unui display iPhone 5, se numara si defectiuni ale bateriei, care functioneaza greoi mai ales atunci cand temperatura este foarte scazuta. Acest lucru poate fi observat cu usurinta pe timpul iernii, atunci cand temperaturile sunt foarte scazute. Pleci de acasa cu bateria full si te intorci, dupa doar cateva ore de mers in frig, cu ea descarcata aproape complet. Primul instinct este acela de a crede ca telefonul s-a stricat, insa nu este deloc asa. Este deja, destul de cunoscut faptul ca bateria unui telefon iPhone, reactioneaza destul de urat la temperaturi foarte scazute. Asa ca, mare atentie atunci cand il expuneti la frig.

Probleme comune la un ecran iPhone 5

Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le intampina utilizatorii de iPhone este defectarea ecranului sau, mai bine spus, spargerea acestuia. Problemele pe care acestia le intampina cu display-ul se manifesta prin pixeli prea inchisi sau prea luminosi, astfel ca anumite sectiuni din telefon nu mai pot fi afisate. Aceste tipuri de probleme sunt cauzate in special de accidentele simple, care sunt foarte intalnite. De cate ori nu ti-ai scapat telefonul pe jos? Se intampla destul de des. Oricat de atent esti, astfel de accidente nu pot fi evitate. Atunci cand vine vorba despre un telefon inteligent iPhone, lucrurile devin destul de serioase, mai ales ca degradarea ecranului nu poate fi evitata, de cele mai multe ori.

O alta problema intampinata la display este proasta functionare a ansamblului iPhone 5 compus din display LCD si digitizer. Exista momente in care ecranul pur si simplu ramane negru si nu mai accepta nicio comanda timp de cateva secunde. In cazul acestor telefoane, o astfel de problema poate sa indice intrarea in stand-by a dispozitivului. Principalul dezavantaj este acela ca intrarea in modul stand by este generata de o comanda, pe care utilizatorul, fara sa vrea, o acceseaza. In cazul acestor dispozitive, daca utilizatorul apasa concomitent butonul de meniu si cel de blocare, pentru o perioada ceva mai lunga, telefonul intra in modul stand by. Cei mai multi dintre ei, asociaza aceasta reactie cu o defectiune a telefonului si nu sunt putini cei care merg la service pentru a fixa problema.

47