Cat de multa durere provoaca un epilator?

Intrebarea poate suna ca o gluma, mai ales pentru persoanele care folosesc epilatorul si stiu ce presupune acesta. Da, epilarea cu aceasta metoda este destul de dureroasa, insa rezultatele merita. Toate femeile iubesc pielea neteda, asa ca fiecare poate suporta durerea. Din fericire, exista epilatoare care dispun de tehnologii mai prietenoase care fac epilarea mai suportabila.

De ce mai folosim epilatorul?

Pentru ca este una dintre cele mai ieftine metode de indepartare a parului, oferind in acelasi timp o piele neteda de pana la 2 saptamani.Utilizarea unui epilator nu este complicata. Nu e dezordonat.

Puteti sa il utilizati ori de cate ori doriti. Pe de alta parte, investitia este una foarte avantajoasa, intrucat, daca achizitionati un produs de calitate, puteti sa va bucurati de beneficiile sale timp indelungat.

Epilatorul este un aparat care dispune de pensete ce prind parul si il smulg de la radacina. In timp, pielea se obisnuieste cu durerea provocata si epilarea devine mult mai confortabila. Pe de alta parte, pentru a atenua si mai mult neplacerea, puteti opta pentru un epilator wet&dry de la epilatorbun.ro care poate fi folosit la dus si care indeparteaza firele de par nedorite, lasand pielea perfect neteda.

Epilatorul poate fi folosit pentru orice parte a corpului, inclusiv pentru indepartarea parului facial. Puteti, de asemenea, sa incercati sa va epilati in timp ce ascultati muzica sau vizionati emisiunea preferata, ceea ce va va ajuta sa va distrageti putin atentia si sa resimtiti durerea mai putin.

O alta solutie ar fi sa luati inainte un ibuprofen sau alte medicamente care va pot atenua durerea si va fac sa deveniti mai relaxate.

In timp, va veti familiariza cu epilatorul, iar rezultatele va vor face sa va doriti sa-l folositi in continuare. Epilatorul este un aliat de nadejde al pielii fine si al unui corp lipsit de firele de par nedorite. Cu ajutorul acestuia puteti avea pielea perfecta pana la cateva saptamani.

41