Ce aduce noul Samsung Galaxy Note 8?

Noul model Galaxy Note va fi lansat pe 15 Septembrie. In urma avalanselor de reclamatii cu privire la incidentele suferite din cauza telefonului, Samsung revine cu un nou model gata sa surprinda utilizatorii de acest brand. Inclina foarte mult spre design-ul modelului Galaxy S8 Plus, insa dispune de un display mai mare de 6,3 inch, curbat pe lateralele din fata ale ecranului. Desi se pastreaza forma curbata, totusi este mai dreapta pentru a fi usor de scris pe ea cu ajutorul stiloului din dotare. Greutatea telefonului etse un pic mai mare, simtindu-se in momentul in care il tii in mana.

Stiloul S Pen functioneaza pe mai multe nivele de sensibilitate, rezistent la apa, acest telefon vine la pachet cu mai multe functionalitati in comparatie cu modelul lansat anul trecut. Are un procesor Snapdragon 835, 64 de GB si 6 GB memorie RAM. Bateria este de 3300 mAh. Principalele diferente dintre modele sunt dimensiunea afisajului, dar si camera cu doua obiective.Samsung Galaxy Note 8 este dotat cu doua camere de 12 megapixeli, oferind senzorii de inalta performanta pentru stabilizarea imaginii.Camerele foto au o serie de functii care ne juta sa capatam cele mai inedite momente si sa le personalizam in functie de stil.

Din pacate, acest model are acelasi sistem de scaner al amprentei digitale ca predecesorul sau.  Androidul care functioneaza pe acest dispozitiv este 7.1, iar experienta generala a software-ului este in esenta identica cu cea a Galaxy S8. In schimb, stiloul vine la pachet cu mai multe trucuri, printre care accesarea mai multor notite intr-un singur ecran, folosirea traducerii in peste 71 de limbi. Avand in vedere numarul mare de utilizatori si brand-ului Samsung, acest model poate avea din nou succesul dorit.

55