Ce stim pana acum despre noul serviciu de streaming Apple TV+?

Ca si Disney, gigantul Apple intra in jocul de streaming cu un nou serviciu numit Apple TV+, care acum este live desi nu are o biblioteca de continut complexa precum Netflix sau Hulu, dar contine unele dintre cele mai mari nume ale Hollywood-ului.

Cost si disponibilitate Apple TV+

Apple TV+ a fost lansat pe 1 noiembrie si costa 5 dolari pe luna. Acest serviciu este cu 4 dolari mai ieftin decat cel mai accesibil abonament Netflix, principalul competitor. Daca ati achizitionat un nou televizor Apple, un iPad, iPhone, iPod Touch sau un computer Mac dupa data de 10 septembrie, puteti obtine un an de Apple TV+ fara costuri suplimentare. De asemenea, studentii care se aboneaza la Apple Music pentru 5 dolari pe luna primesc acces gratuit Apple TV+.

Dispozitive compatibile cu Apple TV+

Apple TV+ este disponibil pe toate echipamentele moderne Apple, inclusiv toate dispozitivele capabile sa ruleze cele mai noi sisteme de operare. Puteti accesa Apple TV+ prin browserele web Safari, Chrome sau Firefox, dar va fi curand disponibila si o aplicatie dedicata.

Toate serialele originale Apple TV+ vor fi disponibile in 4K HDR, iar majoritatea vor suporta si sunetul Dolby Atmos. Apple TV+ accepta pana la sase fluxuri simultane in cadrul unui abonament si pana la sase membri ai familiei isi pot crea propriile profiluri de conectare Apple. Utilizatorii Mac, iPhone, iPad si iPod Touch pot descarca, de asemenea, continut Apple TV+ pentru a urmari offline.

AppleTV+ se va lupta cu Netflix

Apple TV+ urmeaza pasii efectuati de Netflix. Gigantul tehnologic intentioneaza sa realizeze in fiecare an sase filme cu un buget mic pentru a genera atentie asupra serviciului de streaming si inclusiv nominalizari la Oscar. Potrivit New York Post, filmele originale Apple TV+ vor costa intre 5 si 30 de milioane de dolari fiecare si vor fi ajutate de talentul vedetelor de la Hollywood. Apple TV+ nu are genul de continut pe care il veti gasi pe Disney+, Netflix sau Hulu, motiv pentru care crearea unor filme marca Apple va fi o modalitate buna de a genera material pentru serviciul de streaming si de a atrage in timp util atentia utilizatorilor.

39