Cea mai nouă ofertă propusă de service-ul DPD Automotive în colaborare cu brandul Bosch

De cele mai multe ori, calitatea este rezonantă prin prisma prețurilor afișate de companii, iar pentru mulți oameni prețul este caracteristica principală decisivă în procesul de evaluare dedicat achiziționării unui produs sau a unui serviciu. Service-urile auto sunt atent selecționate de către consumatori deoarece mulți vizează service-urile avizate care să le asigure calitatea muncii prestate.

Un service auto care s-a diferențiat pe piață și a devenit un nume rezonant datorită multitudinii de clienți satisfăcuți este service DPD Automotive din București. Acest service s-a format pe două caracteristici principale: calitate și profesionalism.

Profesionalismul unui service auto pornește de la echipa de mecanici care se asigură că fiecare autovehicul primește atenția pe care o merită. Fiecare mecanic trebuie să fie instruit astfel încât să poată aduce performanță în fiecare proiect pe care il execută. Fiind vorba de un domeniu în care tehnologia este într-o continuă evoluție, mecanicii service-ului DPD Automotive sunt într-o continuă dezvoltare astfel încât să corespundă întocmai cerințelor pieței și problemelor pe care un autovehicul le poate avea.

La fel de importante sunt și serviciile de electrica auto disponibile clienților, asta pentru ca aceștia să nu se îndrepte către alte service-uri care le oferă o gamă completă de servicii. Astfel, DPD Automotive s-a specializat în repararea problemelor care țin de acumulatori, electromotor auto, geamuri și oglinzi electrice, precum și senzori, întrerupătoare sau contacte.

Calitatea unui service auto pornește de la piesele pe care acesta le comercializează și cu ajutorul cărora asigură buna funcționarea a autovehiculului. Astfel, service-ul DPD Automotive este în colaborare cu renumitul brand Bosch, producător de piese auto cu o calitate superioară. Această colaborare a venit ca răspuns la cerințele pieței de a oferi servicii de calitate superioară la un raport calitate – preț greu de egalat.

Aceste două companii formează o alianță puternică menită să se diferențieze pe piață prin readucerea farmecului diverselor tipuri de autovehicule, de la cele fabricate în timpul secolului trecut până la cele fabricate în secolul curent.

Service-ul DPD Automotive în colaborare cu brandul Bosch aduc românilor cele mai bune oferte

Indiferent de statutul social, oamenii vânează oferte, iar acest lucru este bine cunoscut de către firmele din întreaga lume. În cazul service-urilor auto, acest lucru este foarte rar întâlnit și oamenii nu sunt familiarizați cu conceptul de reduceri mari.

Service-ul DPD Automotive împreună cu brandul Bosch doresc să le arate clienților recunoștința pe care o au față de ei și să le răsplătească fidelitatea. Astfel, deoarece iarna se apropie cu pași grăbiți, aceste două companii au colaborat spre a face cea mai bună ofertă pentru clienții lor.

Revizia unei mașini este obligatorie după ce s-a efectuat un anumit număr de kilometri cu autovehiculul și mai ales că sezonul rece își face simțită prezența. Astfel, DPD Automotive împreună cu brandul Bosch le oferă clienților revizie completă a mașinii cu o reducere a manoperei de 20% și o reducere a pieselor marca Bosch de 10%.

Pentru cei care au nevoie de ștergătoare specifice anotimpului rece, la DPD Automotive montajul acestora este gratuit și beneficiază de prețuri pentru ștergătoare Bosch de la 49 de Ron.

Acumulatorul marca Bosch este și el integrat ca ofertă, astfel prețul acestuia pornește de la 190 de Ron plus montaj și verificare încărcare gratuită din parte service-ului DPD Automotive.

Toate cele trei oferte sunt valabile până la data de 31.12. 2018 și sunt elaborate astfel încât să corespundă necesităților ridicate de autovehicule în timpul sezonului rece.

41