Coafuri clasice pentru barbati: stilul cararii laterale

Cararea laterala le propune barbatilor o coafura care nu ii va dezamagi niciodata. De fapt, se poate spune ca aceasta este usor de purtat si nu se va demoda niciodata. Dintre toate stilurile de coafuri clasice pentru barbati, cararile laterale sunt, fara indoiala, cele mai populare coafuri pentru acestia. Motivul? Invoca eleganta si bun gust, oferind fiecarui barbat oportunitatea de a profita de stilul tinutei si a prezentei, per total.

Puteti pierde destul de mult orice tip de tunsoare pentru barbati. Dintr-o tunsura ingusta, cum ar fi o tunsoare de afaceri, pana la o tunsoare urbama, intotdeauna trebuie sa pui si accent pe stil si bun gust. Aceasta coafura specifica actioneaza ca o coafura originala pentru stiluri derivate, cum ar fi marginile laterale, topurile, quif si chiar si coafura din spate. Astfel, este in beneficiul tau sa fii capabil sa iti oferi un stil epic, iar toata ingineria sta in puterea unei masini de tuns eficiente, capabile sa redea in detaliu linia fina care separa sectiunile de par.

Sfaturi pentru obtinerea unei carari perfecte

Principalele lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa obtineti o coafura de acest gen sunt lungimea parului si masina de tuns pe care o folositi cu aceasta ocazie. In ceea ce priveste stilul cararii laterale, este de fapt foarte intuitiva si majoritatea barbatilor au fost invatati cum sa-si imparta parul cand erau copii. Pur si simplu vizualizati separarea de pe oricare dintre partile laterale ale fruntii (adica tampla) pana la partea din spate a varfului capului. Linia trebuie sa fie cat se poate de dreapta si puteti alege oricare dintre zonele pe care le doriti pentru cararea voastra laterala. Cu toate acestea, retineti ca, in unele tari (in special tarile vorbitoare de limba spaniola), impartirea parului la stanga este un semn de a fi homosexual si de a fi interesat sa va intalniti cu cineva. Nu ca nu este nimic in neregula cu acest lucru, ci doar feriti-va de aceasta carare daca se intampla sa mergeti in Columbia sau in orice alta limba de limba spaniola!

Lungimea parului

O carare laterala trebuie efectuata tinand cont de o lungime a parului, variind de la lungimea scurta la cea medie. In timp ce o parte laterala poate fi inca realizata pe parul lung, va sugerez sa alegeti o parte din mijloc. O carare laterala clasica functioneaza, de asemenea, pe partea laterala si spate. Pur si simplu solicitati frizerului o tunsoare conica si spuneti-i daca doriti o tunsoare din foarfecta sau cu aparatul de tuns. De fapt, ar fi indicat sa accentuati dorinta de a va fi efectuata coafura cu un aparat de tuns, fiindca astfel cararea va iesi perfecta. Nu cereti un taietor sa se ciocneasca decat atunci cand va deplasati la o coafura de estompare si o parte laterala tinde sa nu arate foarte bine cu o decolorare. In ceea ce priveste parul din partea de sus a capului, parul scurt este cel care ofera cele mai bune rezultate, cu cat este mai lung parul, cu atat este mai confortabil si mai putin formal.

Produse pentru tunsori cu carare laterala

Lucrul minunat la o carare laterala este ca aveti libertatea de a utiliza aproape orice produs de par care va place. Cu toate acestea, cele mai bune produse de par pentru a fi folosite pentru o carare sunt ceara de coafat, spuma de par si un gel de par. Un alt lucru extraordinar al cararii laterale este acela ca aceleasi produse de par pe care le folositi pentru a le stiliza pot fi folosite doar pentru orice coafura pentru barbati. Prin achizitionarea de produse de par pentru cararea laterala, veti obtine, de asemenea, aspect deosebit si urban.

Pentru un aspect mai modern, mergeti fie pe o ceara de stil sau cu gel de par. O carare laterala moderna presupune parul despicat cu un volum (cat doriti), care se obtine prin impartirea parului cu degetele si prin utilizarea unui uscator de par. Pentru a folosi uscatorul de par, pur si simplu indreptati aerul cald spre par, in timp ce modelati cararea laterala cu degetele.

 

49