Continutul de calitate. Cum il obtinem?

In activitatea de optimizare site si creare site, realizarea continutului reprezinta una cele mai importante etape din procesul complet de creare site, si care cuprinde realizarea oricarui site performant de pe web. Acest continut va fi realizat gradual prin lucru echilibrat si constant, asa incat se va realiza continut unic si valoros pe internet prin creare site:

1. Inainte de toate, deoarece activez in domeniul seo ma voi informa despre serviciile oferite de site-ul clientului;

2. Prin munca constanta construiesc continutul de care are nevoie site-ul in cauza, continut ce poate fi de tip prezentare, resurse despre activitatea site-ului, articole etc.;

3. Astfel ca vizitatorii site-ului vor gasi continutul realizat ca fiind util, in cel mai bun caz va atrage link-uri catre el de pe alte site-uri prin metoda link bait;

4. Continutul valoros va putea determina vizitatorii site-ului sa vrea sa-l faca public prietenilor si cunostintelor prin retele sociale.

De aceea, in creare website continutul construit trebuie facut public pentru oamenii interesati de continutul de exceptie prin bloguri, articole pe siteuri de articole si retele sociale.

– In primul rand trebuie facut in asa fel incat continutul sa ajunga la oameni. Acest lucru poate insemna chiar trimitere pe email a unor anunturi legate de continutul de calitate realizat, anuntare prin mesagerie instant sau prin telefonarea catre posibilii cumparatori.

– Aranjarea din timp a difuzarii continutului valoros este foarte importanta, acest lucru se poate realiza prin instiintare timpurie a difuzarii, programarea difuzarii, si anuntarea difuzarii iar atunci cand este nevoie.

– In acelasi timp, trebuie facut un proiect de promovare prin crearea unei planificari de tip marketing asta insemnand: trimiterea prin social media a continutului, realizarea de link-uri, sau publicarea acestuia pe siteuri elocvente din domeniul de activitate respectiv.

– In cele din urma, publicarea continutului pe diferite site-uri de tip social media prin intermediul unor campanii majore de promovare.

In procesul de creare site toate etapele descrise anterior le voi face cu rabdare si pe o perioada mare de timp.

49