Cum adaugati aplicatia Google Drive pe computer?

Google Drive este popular pentru programele sale gratuite, usurinta accesului si compatibilitatea cu Gmail si alte produse Google.

Puteti descarca si Google Drive pe desktopul PC-ului, permitandu-va computerului sa va sincronizati automat fisierele cu Google Drive.

Iata cum puteti adauga Google Drive pe desktop utilizand un computer.

Cum sa adaugati Google Drive pe desktopul PC-ului:

1. Daca sunteti conectat la contul dvs. Google pe un browser de internet, trebuie sa va deconectati temporar pentru a instala Google pe desktop.
2. Dupa ce v-ati deconectat, accesati drive.google.com si derulati in jos in partea de jos a paginii web. In coloana „Descarcari”, faceti clic pe „Drive pentru Mac / PC”.
3. Se va deschide o noua fila. Langa banner-ul „Pentru persoane fizice”, faceti clic pe „Descarcati”.
4. Va aparea o fereastra pop-up. Faceti clic pe butonul „De acord si descarcati”.
5. Un program numit „installbackupandsync.exe” va incepe descarcarea in browserul dvs. de internet.
6. Faceti clic pe program si ar trebui sa inceapa instalarea dupa ce a terminat descarcarea.
7. Dupa terminarea instalarii, faceti clic pe „Inchidere” pentru a iesi din fereastra pop-up.
8. Google Drive ar trebui sa apara acum pe desktop. Cautati o fereastra numita „Bine ati venit la Backup si Sincronizare” si faceti clic pe butonul „Incepeti”.
9. Introduceti adresa dvs. Gmail, faceti clic pe „Urmatorul”, apoi tastati parola dvs. Gmail. Faceti clic pe „Urmatorul” cand ati terminat.
10. Setati preferintele laptopului dvs. pentru calitatea de incarcare si dimensiunea fisierului. Dupa ce ati terminat, faceti clic pe „Urmatorul”.
11. Stabiliti preferintele de sincronizare Google Drive. Puteti sincroniza intregul computer cu Google Drive sau puteti selecta anumite dosare pentru sincronizare. Dupa ce ati terminat, faceti clic pe „Start”.

Dupa ce Google Drive este descarcat pe desktop, veti vedea, de asemenea, comenzi rapide pentru programele Drive, cum ar fi Google Docs, Google Sheets si Google Slides.

40