Cum putem vizualiza serialele pe telefon?

Daca inainte, magazinul Google era destul de limitat in ceea ce priveste aplicatiile cu ajutorul carora puteam vizualiza serialul sau filmul favorit in timpul petrecut pana acasa, sau chiar in vacante, cei de la VLC au venit in ajutorul celor care folosesc sistemul de operare Android, creand astfel aplicatia pentru mobil.

Aceasta este gratis si poate fi descarcata oricand din magazinul Google, fiind unul intre cele mai populare programe cand vine vorba de Windows. Succesul s-a datorat si faptului ca exista un numar foarte mare de utilizatori ai smartphone-urilor pe baza de Android, care inainte erau destul de limitati, folosind aplicatiile precum MX Player. Numarul descarcarilor sunt inregistrate per telefon nu per utilizator, asa ca puteti contribui la promovarea acesteia, folosind-o pe mai multe smartphone-uri.

Desi nu este la fel de bine optimizata precum celelalte aplicatii existente pe piata de ceva timp, acest lucru nu pare sa-i intereseze pe cei care opteaza pentru folosirea acesteia. VLC este una dintre cele mai bune aplicatii gratuite care poate reda atat fisiere mutimedia, cat si video si audio, iar varianta pentru Android este un player audio complet, avand un egalizator si filtre, cu o baza de date completa.

22