Cum sa va estompati fundalul Skype?

Cum sa va estompati fundalul Skype inainte de a incepe un apel sau in timpul unui apel si sa ascundeti o camera dezordonata?

Pe masura ce oamenii lucreaza din ce in ce mai mult de la distanta si iau parte la intalniri online de acasa, a inceput sa apara un nou tip de problema: medii aglomerate, dezordonate sau neprofesionale in conferintele pe care trebuie sa le sustina.

La fel ca majoritatea aplicatiilor pentru conferinte web, Skype a ajuns la provocare, permitandu-va sa estompati digital fundalul in apeluri. Chiar daca fundalul biroului dvs. nu este dezordonat, estomparea fundalului poate mentine alti participanti concentrati prin eliminarea distragerilor din camera din care va logati.

Cum sa va estompati fundalul Skype inainte de a incepe un apel?

1. Inainte de a incepe un apel video, faceti clic pe pictograma meniului cu trei puncte din dreapta avatarului contului dvs., pe care o veti gasi in panoul din stanga.
2. In meniul derulant, alegeti „Setari”.
veti gasi controlul neclaritatii fundalului in „Setari”.
3. Faceti clic pe „Audio si video” in panoul din stanga.
4. In sectiunea „Alegeti efectul de fundal”, aveti la dispozitie mai multe fundaluri. Puteti inlocui fundalul cu una dintre imaginile furnizate, puteti incarca propriul fundal sau estompa fundalurile. Faceti clic pe „Estompare”.
5. Inchideti fereastra Setari. Acum sunteti gata sa efectuati un apel video cu un fundal neclar.

Cum sa va estompati fundalul Skype in timpul unui apel?
Daca ati uitat sa estompati fundalul din timp si un apel este deja in desfasurare, puteti totusi estompa fundalul.

1. In partea dreapta jos a ferestrei, faceti clic pe „Mai multe”.
2. In meniul pop-up, faceti clic pe „Alegeti efectul de fundal”.
3. In sectiunea „Alegeti efectul de fundal” din fereastra Setari audio si video, faceti clic pe „Estompare”. De asemenea, puteti alege una dintre imaginile de fundal sau sa le incarcati pe ale dvs.

44