Cum sa va sincronizati calendarul Outlook pe iPhone?

Nu este neobisnuit ca multe companii sa foloseasca Outlook ca o modalitate de a organiza intalniri sau anumite sarcini de zi cu zi. S-ar putea chiar sa lasati Outlook sa se ocupe si de viata personala.

Deoarece Outlook este un program Microsoft de pe computerul dvs., o problema este ca nu este intotdeauna usor sa il luati in miscare. Din fericire, pentru un acces mai usor, exista o modalitate de a va sincroniza calendarul Outlook pe un iPhone.

Pasul 1: Descarcati Microsoft Outlook pentru iPhone
Asigurati-va ca aveti deja Outlook prin abonamentul dvs. Microsoft si stiti la ce cont Microsoft este conectat. Apoi utilizati iPhone-ul pentru a descarca Outlook pentru iOS. Aceasta este o descarcare gratuita care va va permite sa utilizati functiile Outlook chiar pe iPhone. Simplifica sincronizarea calendarului Outlook pe iPhone, dar descarcarea este esentiala, asa ca incepeti aici!

Nota iPad: daca aveti un iPad, retineti ca actualizarile pentru Outlook pe iOS au oferit compatibilitate cu iPad Split View. Acest lucru este deosebit de util pentru calendarul Outlook, deoarece puteti vizualiza un e-mail si va puteti deschide calendarul pentru a face ajustari pe acelasi ecran, o caracteristica pe care o recomandam cu tarie.

Pasul 2: Conectati-va si activati sincronizarea automata
Cand aplicatia Outlook este descarcata pe iPhone, accesati Setari iPhone, apoi alegeti Parole si conturi. Selectati Adaugati cont si veti vedea conturi compatibile pentru iPhone. Cautati optiunea si sigla pentru Outlook.com (de obicei aceasta este una dintre primele optiuni).

Acum introduceti informatiile despre contul dvs. Microsoft pentru a va conecta Outlook la iOS. Ar trebui sa fiti intrebat daca doriti sa va sincronizati calendarele, caz in care ar trebui sa spuneti da. Daca nu, puteti accesa oricand aplicatia Outlook din Setari si asigurati-va ca sincronizarea calendarului este activata. Daca sunteti conectat cu acelasi cont Outlook, orice modificare pe care o faceti in calendarele dvs. va fi sincronizata cu toate dispozitivele dvs.

Asta inseamna ca, daca adaugati un eveniment nou sau o intalnire pe computerul dvs., de exemplu, cateva secunde mai tarziu, acesta va aparea pe iPhone. Nu este nevoie sa va resincronizati de fiecare data cand creati un nou eveniment din calendarul Outlook sau modificati ora programarii.

Pasul 3: Importati informatii iCloud Calendar daca este necesar
Inainte era dificil sa sincronizati informatiile iCloud cu aplicatii precum Outlook, dar Apple a imbunatatit iCloud si a facut acest lucru putin mai usor. Daca aveti informatii despre calendar stocate in iCloud din utilizarea calendarului anterior pe care doriti sa le importati in Outlook Calendar, acum este un proces relativ simplu.

Conectati-va la iCloud. Puteti utiliza iCloud pentru Windows pentru a face acest lucru chiar de pe un computer Windows, ceea ce este mai putin complicat decat incercarea de a face acest lucru de pe un iPhone. Apoi conectati-va la contul dvs. si asigurati-va ca bifati numai caseta cu Mail, Contacte, Calendare si Sarcini. Selectati Aplicati pentru a merge mai departe.

Puteti decide intre sincronizarea tuturor informatiilor din calendarul dvs., contactul si aplicatiile de sarcini sau alegerea si alegerea informatiilor specifice de partajat. Puteti alege sa va sincronizati calendarul numai daca doriti sa va pastrati dispozitivele de lucru si de redare separate, dar doriti totusi posibilitatea de a va accesa programul complet in ambele. Calendarul Outlook va purta apoi informatiile si le va sincroniza cu Outlook pe iOS. Nu mai trebuie sa jonglati cu memento-uri si evenimente din doua calendare simultan.

Pasul 4: alegeti daca doriti sa sincronizati toate calendarele pe MacOS
Cand utilizati iPhone-ul, nu puteti selecta ce calendare doriti sa sincronizati din Outlook pe un Mac. Asta pentru ca Outlook va pastreaza informatiile in cloud, ceea ce va impiedica sa fiti selectivi. Puteti controla doar calendarul stocat local pe laptop.

Totusi, este posibil sa ascundeti si anumite calendare, pe care le puteti face lansand Outlook pe iPhone. Odata ajuns in aplicatie, atingeti pictograma calendarului, apoi pictograma contului dvs. Apoi debifati calendarele pe care nu doriti sa le vedeti.

84