De sarbatori, Euromateria va preda la cheie 80% dintre constructiile civile proiectate in 2018

Euromateria, după un an plin de proiecte, până de sărbători, cel puțin 80% din proiectele civile preluate în 2018 vor fi gata. Industria construcțiilor imobiliare este într-o continuă dezvoltare, România este considerată una dintre cele mai „fierbinți” țări din Europa în ceea ce privește piața de construcții.

Euromateria este una dintre cele mai bune firme de construcții moderne din București care se bucură de un portofoliu variat, atât în ceea ce privește construcțiile civile, cât și industriale.

Segmentul imobiliar modern are o expansiune fulminantă, există tot mai multe cereri pentru construcții rezidențiale care trebuie să se încadreze trendului actual. În consecință, cu toate că a fost un an aglomerat, Euromateria a predat și va mai preda „cheile” noilor propietari pentru cel puțin 80% din construcțiile realizate în parcursul acestui an. Aceștia acoperă o gamă variată de servicii, de la construirea propriu-zisă, până la lucrări sanitare, astfel, beneficiarii sunt scutiți de apelarea la alte firme specializate pe un singur segment, deci și de eventuale costuri suplimentare.

Pentru Euromateria este foarte important ca sărbătorile de iarnă să fie petrecute într-un context familial și intim, de aceea, anul acesta peste 80% dintre proiectele de construcții civile sunt finalizare pentru a fi date în funcțiune. Secretul succesului este perseverența și seriozitatea de care, de mai bine de 4 ani în această industrie aglomerată, echipa Euromateria dă dovadă. Project managementul foarte serios si profesionist este susținut de membrii echipei care sunt dedicați și calificați pentru a respecta atât cerințele, cât și termenul agreat.

Un lucru specific și deja recunoscut de către clienți este faptul că toate lucrările Euromateria se încadrează într-o zonă care ține pasul cu avansul tehnologic cu care societățile de astăzi sunt obișnuite. Toate proiectele realizate au un aplomb tehnologic conform modei actuale.

În ceea ce privește nișa în care se încadrează Euromateria, concurența este foarte mare, dar față de alte firme se diferențiază prin numărul de proiecte importante preluate sau câștigate la licitații. Toată echipa are o experiență vastă în domeniul de construcții, iar întotdeauna termenul prestabilit de finalizare este respectat. Pe lângă acestea, Euromateria se bucură și de un număr mare de clienți mai mult decât mulțumiți care au recomandat cu încredere serviciile prestate.

Firmele de construcții care sunt de încredere sunt asaltate de proiecte importante, atât pentru construcții civile, cât și pentru construcții comerciale. Euromateria, în 2018, are terminate sau în desfășurare proiecte comerciale mari, precum construirea bazinului de polo pentru Clubul Rapid, consolidarea clădirii Spitalului Județean de Urgență Sf. Aopostol Andrei (din Galați), sala de sport cu tribuna de 180 de locuri pentru Liceul Agricol (din Prahova), supraetajarea școlii generale Cuza Voda (din Constanța) și multe alte construcții.

Despre Euromateria:

Euromateria este o firmă de construcții care se ocupă cu elaborarea și executarea de proiecte civile, rezidențiale și industriale. Este localizată: Strada Wilhelm Filderman, Nr. 18, parter, sector 3 – București, România.

CUI: 33204171

Nr. Registrul Comerțului: J40/1846/2015
Contact:

telefon – 0371 079 066

fax – 0371 603 677

mail – office@euromateria.ro

site – http://www.euromateria.ro/

19