Doua jocuri de neratat in 2017 pentru gammeri

Killer Instinct

Nu este un titlu pe care multi gameri il asteapta sa fie un eveniment de lansare pentru Xbox One, dar este una dintre pietrele pretioase din noua generatie lansata de Microsoft. Seria revigorata adera la amestecul unic de combinatii de lupta originale, pe care jucatorii casual si hardcore le folosesc pentru a obtine totaluri ridicole de lovituri cu cateva miscari bine controlate.

Killer Instinct este un joc pe care dezvoltatorul Double Helix l-a imbunatatit continuu cu personaje noi, accesorii si trucuri de joc. Recent, Killer Instinct a facut saltul la Windows 10pentru PC-uri Poate fi achizitionat si in Romania.

Forza Horizon 3

Forza Horizon este o operatiune grafica incredibila, plina de masini frumoase de condus, o multitudine de optiuni de personalizare si o actiune palpitanta de curse. Design-ul sau de joc deschis ofera medii diferite, printre care se numara padurile pline de copaci, strazile oraselor inmuiate in soare si zonele rutiere off-road. Daca vizati o casatorie perfecta intre curse arcade si cele de simulare, cu accent pe distractie, nu puteti gasi o experienta de joc cu masini mai buna in alta parte.

137