Editia limitata LG Signature

LG va vinde doar 300 de smartphone-uri premium care fac parte din editia Signature. LG a folosit anterior branding-ul Signature numai pe televizoare si frigidere, iar acum este  prima data cand am vazut acest lucru pe unul dintre smartphone-urile lor. La pretul de 2 milioane de dolari castigati, pretul LG Signature Edition este mai mare decat cel pe care v-ati astepta sa il platiti pentru un iPhone X in Coreea, presupunand ca acest lucru il va face sa fie destul de greu de vandut

Potrivit postului companiei, editia Signature este facuta din materiale de cea mai buna calitate, asemanatoare cu cele pe care le-ati astepta sa le gasiti in cele mai bune ceasuri din lume. Una dintre materiale este ceramica de zirconiu, iar compania se asteapta ca, corpul ceramic sa pastreze telefonul fara zgarieturi pentru o lunga perioada de timp.

Clientii au optiunea de a avea numele gravat pe spatele telefonului.  Este disponibil si in variantele de culoare alb-negru si, cu acest mic inventar, asigurati-va ca sunteti multumit de alegerea dvs.

In afara de materialele de constructie, invelisurile telefonului sunt o copie a LG V30. Procesorul Snapdragon 835 se alatura 6 GB de memorie RAM, un ecran OLED FullVision de 6 inch si 256 GB de spatiu de stocare. Dupa cum ati spera, ruleaza ultima versiune Android 8.0 Oreo si vine cu rezistenta la apa IP68.

In ciuda unor smartphone-uri puternice, LG a avut o problema cu divizia lor mobila care nu a reusit sa inregistreze un profit, iar aceasta miscare poate fi pentru a revitaliza locul companiei pe piata sud-coreeana, concentrandu-se pe schimbari si rentabilitate.

 

59