Facebook incepe sa puna mai mult accent pe comentarii

Facebook a anuntat joi seara ca va revizui News Feed-ul sau, toate intr-un efort de a determina utilizatorii sa vada continut mai „semnificativ” de la prieteni si familie si sa stimuleze angajamentul. Comentariile nefiltrate au devenit o problema intunecata si problematica a internetului. Si site-urile, mai ales in lumea mass-media, au ales mai des sa mearga fara ele.

Dar nu trebuie sa va ganditi prea mult la un moment dat pe internet in care comentariile au fost o masura a monedei. Internetul a fost construit pe comentarii, de la grupurile de stiri de la inceputul anului pe internet la forumuri si sinceritatea reala a oamenilor!

Sectiunile „Cele mai comentate” de pe site-urile media au devenit incet pagini „Trending”. Sintagma „nu citesc comentariile” a mers de la sfatul limbii in cheek la un mod de viata pe internet.  Pana in 2010, sectiunile de comentarii au disparut pe internet. Acum, veti fi presati cu greu pentru a gasi o sectiune de comentarii pe web care nu este moderata de oameni. Facebook, de fapt, este unul dintre putinele locuri de pe internet unde inca nu exista comentarii neobisnuite.

Facebook, in multe privinte, incearca sa fie Reddit, un loc in care angajamentul conduce la”continut semnificativ” . Scopul final aici pentru a ajuta comunitatile sa infloreasca. Facebook a revenit la Grupuri in iulie, urmarindu-se sa impinga impreuna utilizatorii cu interese comune. Si cea mai recenta schimbare la News Feed are ca scop sa faca o mare parte din acelasi lucru.

Dar, in internetul de astazi, comentariile nu sunt raspunsul.

62