Functia pe care o va avea noul Samsung Galaxy Note 8

Succesorul modelului Galaxy Note 7 se afla in proces de lansare, imediat dupa dezamagirea oferita din cauza problemelor pe care le-au intampinat. Este vorba de modelul Samsung Galaxy Note 8 care va avea o functie de care nu dispunde si adversarul sau iPhone 8. Se zvoneste ca acesta va aparea oficial prin august, septembrie, avand in componenta sa o mufa pentru casti de 3,5 mm. Acest lucur este minuatat, avand in vedere ca producatorii nu au urmat modelul Apple de a renunta la portul pentru casti, desi cele wireless sunt viitorul tehnologiei, exista loc pentru cele clasice.

Telefonul va avea o dimensiune de 6.3 inch, 6 GB RAM si o baterie de 3.500 mAh, mult mai sigura in comparatie cu predecesorul sau. Se asteapta ca acesta sa vina cu camera foto duble si cu un senzor de amprenta aflat pe spatele telefonului. Zvonurile legate de functionalitatile pe care le va avea se refera si la imbunatatirea stiloului care va avea caracteristici precum traducerea completa a cuvintelor si multe alte functii.

Pretul nu va fi deloc neglijabil, se estimeaza ca un astfel de telefon va ajunge la cel putin 1.000 $ la aparitie, insa majoritatea telefoanelor Samsung au pornit cu un astfel de pret. Nu trebuie neglijat nici modelul Apple iPhone 8 care cel mai probabil, va depasii acest prag de pret, asa ca daca va aflati in cautarea unui telefon, cei de la Samsung nu vor lansa vreun model din gama Note care sa aiba un cost mai mic, conform zvonurilor aparute. 10

39