Galaxy Watch Active 2

Galaxy Watch Active 2 este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteti gasi cu mai putin de 300 de dolari. Are un set robust de functii, inclusiv urmarirea sanatatii, controale muzicale, mesagerie si multe altele. Cei care cauta instrumente de fitness mai sofisticate ar putea prefera un Garmin sau un Fitbit, dar utilizatorul ocazional va fi multumit de cele mai recente versiuni Samsung.

Cu Galaxy Watch Active 2, Samsung continua sa isi imbunatateasca instrumentele de monitorizare a sanatatii si antrenamentului, deoarece exploreaza alte aplicatii, cum ar fi redarea de traducere si video.

Cel mai interesant dintre toate (pentru cei care sunt familiarizati cu linia de ceasuri Samsung), Watch Active 2 readuce in evidenta marcajul de filare al companiei.

Display si comenzi
Este, de asemenea, posibil sa navighezi mai usor pe Watch Active 2 datorita ecranului sau usor mai mare. Ecranul original de 1,1 inch de la Watch Active se simtea mai inghesuit si, desi ecranul de 1,2 inch de 40 mm Active 2 este doar mai mic, se simte mult mai incapator. Noul Active vine si el intr-un model de 44 mm cu un ecran de 1,4 inch, care este si mai spatios.

De asemenea, Samsung a modificat butonul din partea dreapta sus a ceasului, facandu-l un pic mai mare cu un contur texturat, astfel incat sa fie mai usor sa apasati. Acest lucru va permite sa sa navigati intre aplicatii mult mai rapid.

In mod implicit, aceasta lanseaza Samsung Pay, desi prefer sa pun aici controale de muzica. Butonul mai mic, mai incastrat de mai jos, va duce la pagina principala sau opreste dispozitivul.

Urmarirea de fitness imbunatatita
Ceea ce s-a simtit ca o imbunatatire mai semnificativa au fost senzorii modernizati. Samsung a folosit de doua ori mai multe LED-uri in senzorul de ritm cardiac Active 2, ceea ce il face mai rapid la citirea pulsului.

De asemenea, are un accelerometru care se presupune ca este de doua ori mai sensibil decat inainte. Nu pot sa va spun exact cat de precis sunt acesti senzori, dar am observat imbunatatirea vitezei.

Controale de muzica si divertisment
Samsung continua sa imbunatateasca Tizen in moduri mari si mici. Unul dintre modificarile mai mici, dar de fapt utile pe care compania le-a facut este imbunatatirea experientei de conectare pentru aplicatia Spotify.

Trebuie doar sa va conectati la contul Samsung si cand deschideti aplicatia in ceas, este gata de utilizare: nu va trebui sa introduceti parole peste tot. Am fost surprins de cat de bine a functionat acest lucru. Tot ce am facut a fost sa ma conectez la contul meu Samsung la inceputul procesului de configurare a Active 2. As dori sa se extinda la toate celelalte aplicatii de pe Tizen.

Performanta si durata de viata a bateriei
Vestea buna este ca puteti alege orice alta fata de ceas care sa se potriveasca gustului dvs. Este un dispozitiv capabil, insa bateria tine cam in jur de o zi. Dar ma asteptam mai mult, sincer. Aproape toate ceasurile smartwatch-uri non-Wear OS au cel putin doua zile de viata a bateriei.

119