Google dezvaluie suportul pentru mai multi jucatori si alte detalii Stadia

Compania promite ca nu veti pierde accesul la jocurile dvs., chiar daca editorii isi parasesc platforma.

Nu veti pierde accesul la jocurile dvs. pe Google Stadia, chiar daca editorul sau decide sa paraseasca platforma. Acesta este unul dintre lucrurile pe care gigantul tech le-a dezvaluit intr-o actualizare completa a intrebarilor frecvente ale serviciului, unde Google promite ca, odata ce ati cumparat jocul pe platforma sa, veti avea dreptul sa il jucati.

Aceasta inseamna ca veti putea sa-l accesati chiar daca nu va mai fi disponibil pentru cumparare altor jucatori. „In afara unor circumstante neprevazute”, spune FAQ, „Stadia va urmari sa pastreze orice titlu achizitionat anterior disponibil pentru joc”.

In plus, compania a confirmat ca Stadia va sprijini titluri multiplayer, de fapt, puteti utiliza pana la patru controlere pentru a juca jocuri multiplayer locale. Vorbind despre controlerul Stadia, FAQ-ul spune ca foloseste BLE pentru configurare, dar se conecteaza prin WiFi pentru gameplay. Cu toate acestea, puteti conecta controlerul la un telefon, tableta sau PC prin intermediul unui cablu USB conectat la portul USB-C.

Stadia va sprijini doar gameplay-ul mobil de pe un numar limitat de dispozitive de la lansare, dar si telefoanele Pixel 3 si Pixel 3a (3a, XL 3a, 3, 3XL), precum si tablete care ruleaza pe sistemul de operare Chrome. Din fericire, Google spune ca lucreaza la compatibilitate pentru mai multe dispozitive – FAQ spune, insa, ca societatea nu are stiri pentru a partaja cu privire la sprijinul VR pe platforma inca – si puteti cumpara jocuri de la orice iOS sau Android 11+ M + dispozitiv care poate rula aplicatia Stadia.

In cele din urma, compania a clarificat faptul ca, contul pe care l-ati inscris pentru Stadia nu trebuie neaparat sa fie adresa pe care o utilizati. Serviciul va trimite doar un cod de rascumparare Stadia in contul Google pe care il utilizati pentru a va inscrie, dar puteti valorifica acel cod utilizand o alta adresa de e-mail.

46