Inspirat de modificari, Microsoft dezvaluie un nou logo Skype

Detectand dorinta oamenilor de o schimbare, serviciul Microsoft de video chat si mesagerie – Skype- a venit cu un nou logo. Noul Logo Skype proiectat aduce serviciul Microsoft in concordanta cu semnatura aplicatiilor Office.

Skype primeste un nou logo
Complexitatea produsului nu ar trebui sa devina o bariera pentru ceea ce oamenii aspira sa faca cu acesta. In comparatie cu perioadele anterioare, lucrurile devin mai complexe cu ajutorul unor parghii si unor comenzi suplimentare (si bare de instrumente).

Ca atare, practica adoptarii logo-urilor simple lasa o etapa pentru creativitate si exprimare in produs. De asemenea, sugereaza ca designerii de la Microsoft raman concentrati pe esenta functionala, in timp ce indeparteaza decoratiunile de prisos.

Mandru de bogata noastra istorie si de radacini adanci in comunicare, Skype a vazut deja mai multe schimbari de logo in diferite momente strategice de-a lungul drumului. Ne-a placut sigla noastra, dar ca un semnal pentru clientii nostri, am evoluat toate pictogramele Office pentru a reflecta modificarile semnificative ale produsului.

In timp ce impartasim acest nou logo, viziunea noastra ramane aceeasi. Sa te conectezi cu oamenii care conteaza cel mai mult in viata si munca ta.

Noul logo Skype arata o modificare subtila a pictogramei iconice Skype. In plus, sigla bazata pe designul Metro a fost transformata intr-un sistem de design fluent. Si acest lucru este clar vizibil. Microsoft a inceput tendinta designului plat, dar in prezent, se concentreaza mai mult pe ceva tridimensional, o noua abordare pe care o numeste design fluent.

Noul logo Skype este in ton cu noile pictograme Office 365. Designul si-a facut incet drum in Windows (aplicatii Office), iar acum a lovit Skype intr-un mod mare.

Noul logo face cu adevarat aplicatia Skype sinonima cu designul! Simti la fel?

29