La ce sa ne asteptam de la Google I / O 2021?

Google I / O gazduieste multe dintre cele mai mari anunturi ale companiei, cum ar fi stirile despre Pixel 3A, Nest Hub Max si Google Duplex. Din cauza pandemiei, Google a anulat evenimentul in 2020, dar acum Google I / O a revenit – si de data aceasta, este gratuit pentru toata lumea.

Cand este Google I / O 2021 si cine se poate inregistra?
Google I / O va avea loc in perioada 18-20 Mai si este gratuit pentru toti cei care doresc sa participe. Va puteti inregistra acum prin intermediul site-ului web Google I / O. Desi este in mod traditional o conferinta pentru dezvoltatori, evenimentul prezinta de obicei stiri importante care ii intereseaza si pe consumatori.

Cum puteti viziona Google I / O Live?
Google va transmite intreaga nota principala pe YouTube. Pur si simplu tineti-va ochii pe canalul oficial Google YouTube pentru a fi la curent cu conferinta si pentru a viziona anunturile majore live.

Cum va arata Google I / O 2021?
Google I / O din acest an va fi o conferinta complet virtuala. Desi formatul exact al evenimentului nu este clar, Google a anuntat deja cateva puncte importante de discutie.

Sesiunile tehnice se vor concentra pe anunturile despre produse, precum si pe modul in care utilizatorii pot adopta orice functii noi. Nu exista o zi stabilita pentru acestea; vor fi raspandite pe intregul eveniment I / O.

De asemenea, vor fi ateliere si sesiuni Ask Me Anything, toate acestea fiind interactive. Trebuie sa rezervati un interval de timp pentru a participa. Atelierele vor fi conduse de un instructor desemnat, in timp ce AMA-urile vor oferi sanse de a pune intrebari expertilor pe diferite produse Google. Daca sunteti interesat sa va conectati cu alti participanti, Google va gazdui Meetup-uri, pe care Google le descrie drept „forumuri casual, deschise si facilitate”. Din nou, trebuie sa fiti inregistrat si sa faceti o rezervare pentru a participa.

O atractie majora sunt Sandbox-urile interactive, o parte din I / O Adventure care permite dezvoltatorilor sa incerce cele mai recente produse si caracteristici Google printr-o experienta virtuala. Daca preferati o experienta mai solo, Codelabs si Learning Pathways sunt experiente autoghidate care va vor ajuta sa adoptati noua tehnologie Google.

La ce sa ne asteptam de la Google I / O 2021?
Exista putine zvonuri despre ceea ce va detine Google I / O 2021, dar exista multe speculatii.

Android 12
Desi stim sigur ca Google nu va lansa versiunea finala a Android 12 la I / O, exista sanse mari sa faca un anunt cu privire la cel mai recent sistem de operare. Android 12 se afla in prezent in previzualizarea dezvoltatorului chiar acum, iar momentul I / O se aliniaza vag cu momentul in care ne asteptam sa vedem prima versiune beta. Daca se intampla acest lucru, ar fi prima noastra privire asupra unora dintre noile caracteristici si elemente de interfata lustruite din Android 12 – pana in prezent, previzualizarile dezvoltatorilor au fost destul de aspre.

Va puteti astepta sa vedeti lansarea completa a Android 12 in septembrie, asa cum este traditional pentru Google. Probabil va veni alaturi de un nou telefon (sau telefoane) Pixel.

Google Pixel Buds A
Cand se apropie orice conferinta majora, fabricile de zvonuri incep sa se agite. Acest lucru este valabil pentru Google I / O 2021, in special in ceea ce priveste o noua versiune a Google Pixel Buds. Intr-un e-mail de marketing, Google a prezentat o pereche de Pixel Buds intr-o culoare maslinie care nu este disponibila in prezent.
Google Pixel 5a
Google are o istorie a lansarii unei versiuni mai economice a bugetului telefonului sau pilot actual, asa cum se vede in Google Pixel 3a si Pixel 4a. In acest moment, Pixel 5 domina gama Google, dar Pixel 4a 5G este cel mai recent model cu costuri reduse.

Dupa ce s-au invartit zvonuri despre un viitor Pixel 5a care va fi anulat definitiv , Google a facut o declaratie oficiala conform careia Pixel 5a va fi lansat „mai tarziu in acest an”. Acest lucru, cu siguranta, nu se aliniaza la un I / O Google care urmeaza sa treaca peste putin peste o luna.

Actualizari ale aplicatiei Google
Actualizarile de aplicatii si software sunt cele mai probabile anunturi la Google I / O. Unele anunturi pot include detalii despre noile functii de confidentialitate (in special in ceea ce priveste aplicatiile cu functionare Google din App Store si noile reglementari de confidentialitate ale Apple).

De exemplu, ar putea aparea noi actualizari pentru Google Translate, cum ar fi compatibilitatea limbii noi sau functiile de traducere in timp real. Sunt posibile actualizari la oricare dintre aplicatiile majore Google, precum si o mai mare concentrare asupra aplicatiilor Android Auto.

Actualizari ale Asistentului Google
Asistentul Google poate vedea, de asemenea, actualizari majore la Google I / O. Utilizatorii se pot astepta la stiri despre capacitatile Asistentului, precum si la mai multe informatii despre recunoasterea vocala, mai multa compatibilitate a dispozitivelor si noi modalitati de a va controla casa inteligenta.

Fitbit si Wear OS?

Google detine acum Fitbit, dar inca nu a facut prea multe cu compania. In aceeasi nota, Wear OS inca traieste, dar este putin stagnat. Google I / O 2021 este momentul perfect pentru a anunta un nou produs Fitbit care functioneaza cu Wear OS sau combina cumva cele doua servicii intr-unul singur.

I / O Google este la putin peste o luna distanta. Mai multe informatii vor deveni, fara indoiala, disponibile cu cat ne apropiem de ora de spectacol, asa ca fiti atenti. Daca sunteti interesat sa participati la eveniment, continuati si inscrieti-va cat mai puteti. Cu putin noroc, Google I / O ar putea fi un eveniment personal inca o data anul viitor – cu evenimente difuzate pentru oricine nu poate participa.

27