Lenovo proiecteaza un telefon care va fi doar ecran?

Acest lucru ramane de vazut, insa zvonurile legate de noul model pe care cei de la Lenovo il vor lansa este ca aceasta ar putea fi prima companie care va scoate pe piata smartphone-urilor un model care nu va avea nimic in afara de ecran. Suna putin ciudat, insa daca analizam schita viitorului model Lenovo Z5, lucrurile incep sa devina posibile. Reprezentantii companiei afirma de asemenea faptul ca noul model va avea integrate peste 18 tehnologii si va inregsitra un progres tehnologic, comparativ cu modelele anterioare.

Cat de adevarat este acest lucru? Nu ne ramane decat sa asteptam! Pana atunci, putem arunca o privire asupra modelelor de smartphone-uri care au aparut in ultimii ani si care au tinut cu dinadinsul sa elimine cat mai mult din butoanele de pe fata, ajung chiar sa scoata si butonul de amprenta, deblocarea facandu-se doar pe recunoasterea faciala. Printre modelele de telefoane care au aproximativ 90% din telefon, ecarn se numara si Vivo APEX, un concept gandit ca display-ul sa acopere intreaga parte a telefonului.

Cel mai probabil, asta urmeaza sa primim si din partea noului model de la Lenovo, insa cum va fi acesta primit? Asteptam opinia clientilor cu privire la acest aspect. Pasionatii de tehonlogie vor fi cu siguranta incantati de lipsa butoanelor de pe interfata, de altfel acestia sunt si clientii siguri ai acestor tehonlogii.

47