Lenovo surpinde tehnologia cu noul computer

 

Noul computer revolutioneaza tehnologia. Scopul este utilizarea acestui in cadrul centrelor de cercetare, folosind cea mai noua generatie de Intel.

Acest sistem nou va fi integrat intr-un proces de dezvoltare continua cu scopul de a rezolva problemele omenirii, ocupand astfel locul 13 in lume in topul celor mai performante calculatoare.

Este compus din aproape 4000 de noduri de servere de cea mai buna generatie, fiind al treilea model lansat de chinezii de la Lenovo, care doresc sa-si dezvolte in mod continuu centrul de inovatie.

Cu obiectivul de a efectua o gama larga de demersuri stiintifice, incepand cu cercetarea umana, bioinformatica, prognoza meteo, compozitia atmosferica si multe altele, computerul a fost lansat zilele trecute si este privit ca un proiect de mare amploare.

Cei de la Lenovo nu se afla la prima lor inovatie de acest gen, avand in paralel un alt proiect aflat intr-un centru de cercetare din Birmingham, care ofera acces in mod gratuit celor din cadrul universitatii la resurse pentru proiecte privind cercetarea umana, stiinta vietii si cercetarii, precum si  domeniul lingvistic si medical.

Compania Lenovo a surprins foarte mult in acest an, lansand cele mai noi idei in tehnologie, printre care un model de laptop cu ecran flexibil, care poate fi utilizat prin intermediul comenzilor vocale.

Au reusit promovarea si lansarea celui mai mic PC cu performante incredibile, care are o greutate de 1,3 kg fiind foarte usor de transportat si se potriveste de minune pe un birou.

Reuseste sa inlocuiasca cu succes statiile de dimensiuni mari amplasate pe birourile de la munca, scutind astfel loc sufiecient. Pretul computerelor lenovo si al laptop-urilor au un pret decent in conformitate cu specificatiile si dotarile pe care le poseda.

43