Netflix incheie perioada de testare gratuita de o luna

Netflix incheie perioada de incercare gratuita de o luna, dar exista inca o modalitate de a viziona gratuit serialele dorite.

Netflix si-a incheiat oferta de testare gratuita a serviciului sau pentru clientii din S.U.A.

Perioada de incercare gratuita a oferit oamenilor acces la 30 de zile la biblioteca imensa a companiei cu continut video in flux, dar din motive pe care inca nu le-am stabilit, Netflix a decis sa renunte la oferta.

Pe o pagina de asistenta de pe site-ul sau web cu titlul „Perioada de incercare gratuita Netflix”, un mesaj scrie acum: „Incercarile gratuite nu sunt disponibile, dar puteti sa va inscrieti si sa profitati de tot ce are Netflix de oferit. Nu exista contracte, fara taxe de anulare si fara angajamente. Aveti libertatea de a va schimba planul sau de a anula online in orice moment daca decideti ca Netflix nu este pentru dvs. ”

In mod curios, informatiile nu fac nicio referire la promotia recent lansata de Netflix, care va permite sa vizionati gratuit o mica selectie a continutului sau online, fara a fi nevoie sa va inscrieti sau sa va inregistrati. In prezent, ofertele includ o serie de filme, precum si primul episod de emisiuni populare, cum ar fi Stranger Things. Continutul poate fi vizualizat pe computer sau browserul Android, desi nu prin intermediul aplicatiilor sale mobile sau a browserului de pe un iPhone.

Continutul gratuit este minunat, dar nu ofera potentialilor abonati nicio idee despre cantitatea si tipul de continut pe care Netflix il poate oferi. In acest caz, daca doriti sa luati serviciul pentru a afla mai multe, il puteti incerca timp de o luna la un cost de 8,99 USD. Daca nu sunteti multumit de aceasta, puteti pur si simplu anula la sfarsitul lunii fara plata unei penalitati.

Este posibil ca Netflix sa fi renuntat la incercarea gratuita, dar servicii similare continua sa ofere unul. Hulu, de exemplu, ofera o luna de vizionare gratuita, in timp ce un abonament de proba de o luna cu Amazon Prime va ofera acces la biblioteca sa de filme si emisiuni TV. Apple TV + ofera in prezent o perioada de incercare gratuita de 7 zile (primiti un an gratuit daca cumparati un produs Apple), in timp ce Showtime ofera 30 de zile gratuit, iar Quibi 14 zile.

55