Stiri IT Stiri IT ITStiri.ro Aboneaza-te la RSS
http://www.facebook.com/aclesports
 
Ma mai 31 2011 | Categorie: Aparate Foto Bridge | Comentarii
Fujifilm FinePix S3200
Fujifilm FinePix S3200 este un aparat foto ce se adreseaza pasionatilor de fotografie ce iau acest hobby mai in serios, oferind flexibilitate foarte mare intr-un corp compact.
Calitate lentilelor FUJINON este recunoscuta in intreaga lume in dispozitive de la telefoane mobile si sateliti facuti de om la binocluri si camere digitale.

Obiectivul prezent pe Fujifilm FinePix S3200 ofera un zoom optic de 24x care te aduce "fata in fata" cu subiectul aflat la distanta mare, dar si posiilitatea de a captura fotografii cu unghi larg la 24mm.
In ciuda zoom-ului impresionant, FinePix S3200 are un design inteligent a obiectivului care ii permite sa aiba un corp mic, usor, potivit pentru a fi luat cu tine in aventuri.
Display-ul LCD luminos de 3 inch iti permite compunerea si partajarea fotografiilor chiar si in lumina puternica.

Fujifilm FinePix S3200

Camera foto Fujifilm FinePix S3200 permite capturarea de filme si fotografii de inalta definitie in format 16:9, oferind astfel imagini full-screen pe televizorul tau HD.
Capturarea imaginilor 16:9 se face la rezolutiile 4,288 x 2,416 pixeli, 3,072 x 1,728 pixeli, si 1,920 x 1,080 pixeli, iar clipurile video se pot inregistra la rezolutia 1,280 x 720 pixeli. Vizonarea fotografiilor si a clipurilor se face prin simpla conectare a unui cablu HDMI la aparat (mini HDMI) si televizor.

Cei 14 megapixeli oferiti de senzorul CCD permite capturarea imaginilor in cele mai fine detalii , in culori vii, clare si precise. Stabilizarea imaginii este combinatia de sensibilitate ridicata si prin miscarea senzorului CCD pentru a elimina fotografiile neclare prin inghetarea actiunii si reducerea neclaritatilor la intervalul maxim de zoom.
Senzibilitate ISO porneste de la valoarea de 100 (la care imaginile nu prezinta zgomot) si urca pana la un maxim de 6400 (prezenta zgomotului de imagine este foarte vizibila).
Alte caractrisitici oferite de Fujifilm FinePix S3200 includ recunoasterea automata a scenelor, detectare a fetei, detectarea clipirii, declansare la zambet, mod motion panorama, 2cm super macro.

Magazine:
eMAG - vezi pret
evoMAG - vezi pret

Taguri: Fujifilm FinePix S3200,   Fujifilm,   FinePix S3200,   Fujifilm S3200,   FinePix,   Fujifilm FinePix,   Aparat foto,   bridge,   super zoom,   camera foto,   aparat de fotografiat,   Aparate Foto Bridge,   

Articole asemanatoare
Fujifilm FinePix S1800 ofera un zoom optic de 18x si video HD
FinePix HS10 este un nou aparat foto super-zoom de la Fujifilm
Fujifilm FinePix S1500 - Zoom puternic intr-un corp compact
Aparat foto Fujifilm FinePix S1600
Fujifilm FinePix S4000 - Un aparat foto de vacanta
Fujifilm FinePix JZ500 - aparat de fotografiat mini-megazoom
Primele poze si primul clip video HD inregistrat cu Nokia N8
Poze cu placi de baza Sandy Bridge Intel P67
Ce utilizezi mai des pentru a face poze, o camera digitala sau telefonul mobil?
Fujifilm trece la camere cu obiective interschimbabile
Comments powered by Disqus
© IT Stiri.ro | Stiri si informatii din domeniul IT