Noua camera 360 Round de la Samsung

Samsung introduce noua camera pentru dezvoltarea si streaming-ul 3D de inalta calitate pentru cei care sunt pasionati de o experienta virtuala superioara. Acest model foloseste 17 perechi de lentile stereo pozitionate orizontal si o singura lentila verticala. Design-ul durabil si compact al camerei Round 360 ofera rezistenta la apa si la praf pentru utilizarea acesteia in orice conditii meteorologice. Functiile suplimentare ale acesteia sunt software-ul pentru PC, spatiul pentru stocare extins, dar si altele.

Continut de inalta calitate

Camera nou lansata vine cu doua software-uri pentru PC, unul pentru a transmite continutul, iar celalalt pentru stocare. Bineinteles, pentru a functiona, calculatorul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca anumite cerinte minime, cum ar fi o licenta de Windows 10 pentru editarea video si nu numai.

Round 360 ofera imagini 3D folosind o camera de 4K, iar cu ajutorul lentilelor este capabila sa capteze cele mai profesionale fotografii. Printre caracteristicile acestui model nou lansat, se numara: – 17 camere cu lentile f / 1.8
– senzori de 2K 2 / 2,8 inch
– 6 microfoane interne
– 2 mufe externe  pentru microfon
– rezolutie video: 4096 x 2.048 pe obiectiv
– memorie: 10 GB si ecterna 256 de GB sau pana la 2 TB pe SSD
– utilizeaza carduri SD sau SSD extern
– Conectivitate: LAN sau USB tip C
– girometru si accelerometru
– include o aplicatie pentru control și streaming și o alta aplicatie pentru vizionare
– rezistenta la praf si apa
– Dimensiuni: 205 x 205 x 76,8 mm
– Greutate: 1,93 kg
– disponibil in octombrie 2017 , momentan doar in SUA

 

 

 

62