Noul AirFly Pro este cel mai bun accesoriu de calatorie pentru utilizatorii de AirPods Pro

Producatorul de accesorii TwelveSouth are o gama solida de gadge-turi, multe dintre acestea completand o nisa pe care produsele lor o adreseaza in mod unic. AirFly Pro este o noua lansare care ofera o modalitate de a conecta casti Bluetooth la orice sursa audio cu un jack de 3,5 mm pentru casti.

Acesta este vandut si in magazinele Apple si exista un motiv bun pentru asta: este modul ideal de a va asigura ca puteti folosi AirPods Pro aproape peste tot, inclusiv cu sisteme de divertisment pentru scaunele de avion.

AirFly Pro va functiona cu orice casti Bluetooth, nu doar cu AirPods Pro, dar cu cele mai recente casti de anulare a zgomotului de la Apple sunt printre cele mai bune disponibile atunci cand vine vorba atat de anularea activa a zgomotului, cat si de calitatea sunetului, atuuri excelente pentru calatorii frecventi, cat si pentru persoanele cu mai multe sanse sa intalneasca un sistem de divertisment in zbor.

Dar AirFly Pro are functii suplimentare care ii castiga denumirea de „Pro”.

Aceasta este prima versiune a produsului de la TwelveSouth care ofera posibilitatea de a transmite audio in interior, precum si pe afara. Asta inseamna ca il puteti folosi cu un sistem stereo auto care are doar audio auxiliar, de exemplu, pentru a transmite direct de pe iPhone la sistemul de sunet al vehiculului.

AirFly Pro poate servi, de asemenea, aceasta functie pentru echipamente de sunet stereo casnice, difuzoare sau alte echipamente audio care accepta accesul audio, dar nu si conexiunile de streaming Bluetooth.

O alta functie AirFly Pro importanta este partajarea audio, astfel incat sa puteti conecta doua perechi de casti simultan. Acest lucru este similar cu functia de partajare audio autohtona pe care Apple a introdus-o pentru propria linie AirPod in cea mai recenta actualizare iOS, dar functioneaza prin AirFly cu orice sursa audio si cu orice casti Bluetooth.

Alaturi de AirFly Pro, TwelveSouth a introdus si noi modele AirFly Duo si AirFly USB-C. Diferenta este ca niciunul dintre acestea nu ofera mod de intrare audio wireless, dar obtineti inca patru ore de viata a bateriei pentru compensare.

Modelul USB-C ofera, de asemenea, compatibilitate audio USB-C pentru conectarea la dispozitivele care utilizeaza acea conexiune pentru sunet in loc de 3,5 mm.

29