O noua consola de la Nintendo? Deja? Da si nu.

Au trecut doar doi ani de la sosirea Nintendo Switch, iar in acesti doi ani a devenit un hit major. Si acum, in 2019, se pare ca Nintendo se pregateste pentru o a doua versiune a consolei sale.

Iata ce auzim despre urmatorul Nintendo Switch:
Este de asteptat ca Nintendo sa lanseze o noua iteratie a dispozitivului Nintendo Switch in 2019, potrivit unui raport din Wall Street Journal din octombrie 2018. Raportul citeaza „furnizorii si ceilalti cu cunostinte directe” despre planurile Nintendo. Nintendo nu a comentat raportul la momentul respectiv, nici nu a recunoscut direct lucrul la o noua versiune a Switch-ului.

De asemenea, a remarcat faptul ca specificul noii versiuni a Switch-ului era inca in flux – la fel de multe cuvinte, nu era clar care ar fi noua versiune a switch-ului. Poate ca ar avea o baterie mai mare, un ecran mai bun sau un controler Joy-Con atasat, sau toate cele trei! Sau nici unul!

Aceasta ramane neclar.

Analistul Serkan Toto a prezis in luna ianuarie ca lansarea noii versiuni a Switch, pe care de asemenea se asteapta sa ajunga anul acesta, va reduce pretul Switch-ului existent – sau poate chiar o versiune „lite” a Switch-ului va ajunge alaturi de noul versiune. De asemenea,  Nintendo va oferi un Switch Lite (sau doar sa pastreze versiunea curenta la un pret mai mic) pentru a acoperi partea inferioara a spectrului si a compensa vanzarile 3D.

Desi nu depinde de hardware-ul nou de la Nintendo, se pare ca serviciile Microsoft Xbox Live si Xbox Game Pass se indreapta catre switch-ul Nintendo.

De aceea, Nintendo a lansat atat de multe versiuni ale consolelor Nintendo DS si 3DS si de ce Microsoft si Sony fac acelasi lucru cu consolele lor Xbox si PlayStation.

In acelasi timp, noul hardware revigoreaza entuziasmul – desi, desigur, Nintendo Switch are deja are o multime de impulsuri.

Switch-ul ar putea utiliza o baterie mai puternica si un ecran mai bun. Gamepad-urile wireless Joy-Con ar putea avea o conexiune mai sigura sau pur si simplu sa fie atasate permanent la consola. S-ar putea sa aiba un suport mai bun pentru noile standarde WiFi si sa aiba mai mult spatiu intern de stocare.

Pe scurt, exista o multime de schimbari pe care Nintendo le-ar putea aduce Switch-ului pentru a o face o consola mai buna.

 

42