Orientarea spre sisteme de supraveghere – cheia securizarii optime

Atunci cand vorbim de securizarea bunurilor noastre sau despre buna functionare a unor intreprinderi cu siguranta ne vin in gand doua optiuni: fie angajarea unui paznic care sa asigure ordinea si disciplina si care sa raporteze orice delict poate aparea, fie orientarea spre sisteme de supraveghere cu performante inalte.

Un sistem de supraveghere poate fi montat cu usurinta in orice loc, fie la tine acasa cat mai discret posibil, fie pe holul firmei pe care o conduci si chiar in depozite sau intersectii semaforizate, tehnologia din secolul in care traim permitand cu siguranta acest lucru!

In functie de performantele pe care le au, distantele focalizate, tehnologia si nu numai, ne putem orienta spre diverse sisteme pentru supraveghere.

In primul rand, daca vorbim de securizarea optima a locuintei noastre fie in exterior fie in interior, expertii ne recomanda sa ne orientam spre camere IP wireless, perfecte pentru astfel de operatiuni.

Aceste camere se conecteaza la un server si prin intermediul internetului iti transmit imagini in timp util din interior locuintei tale sau din exteriorul acesteia indiferent de unde te-ai conectat si de pe ce sursa! Aceste camere au senzori care detecteaza miscare, iar pretul lor de pornire incepe de la 180 lei.

Daca dorim sa primim imagini in timp util din spatii mai mari cum ar fi fabricile sau hypermarket-urile, cu siguranta o optiune viabila o reprezinta camerele IP Speed-Domme care au in dotare infrarosu, deci vizibilitate perfecta si clara pe timp de noapte si capacitatea de focalizare pe o distanta de pana la 100-200 m.

Aceste camere au fost dezvoltate pentru toate tehnologiile mobile, fie ca vorbim de Android sau iOs, iar performantele crescute permit sa primim imagini in timp util indiferent de perioada din zi sau din noapte. Pretul lor de pornire incepe de la 400 lei, iar in aceasta perioada beneficiati de reduceri substantiale!

Dar ajungem si la alte tipuri de camere ceva mai speciale, care asigura ordinea si disciplina in circulatie si acelea sunt camerele IP ANPR.

Aceste camere, folosesc o metoda complexa pentru a identifica numerele de pe masini indiferent daca acestea stationeaza sau sunt in miscare, lentilele si sistemul de iluminare permitand acest lucru indiferent de ora, temperatura sau anotimp.

Astfel, autoritatilor locale le este mai usor sa dea verdicte clare in ceea ce priveste nerespectarea regulilor de circulatie sau evenutalelor accidente. Pretul de pornire incepe de la 1000 lei si cu siguranta este unul pe masura asteptarilor.

Montarea lor se face de un personal specializat, ce dispune de licenta pentru acest lucru si instrumente speciale atat de mentenanta cat si de retelistica astfel incat camerele sa aibe cele mai bune performante.

88