Pixel Buds A de la Google sunt mai ieftine, dar mai ales neschimbate

Castile fara fir au devenit mai bune, mai ieftine si mai des lansate de cand Apple a introdus AirPods in 2016. De-a lungul anilor, am vazut castile trec de la a fi cel mai mare nume la doar unul dintre multe, datorita concurentei legitime din precum Google, Samsung si Amazon. Cu noile casti Pixel Buds din seria A, Google aduce usurinta in utilizare si valoare, in special pentru utilizatorii de Android.

Pixel Buds din 2020 a adus un nou, adevarat factor de forma al castilor fara fir pentru Android, cu un panou tactil circular care da loc unor difuzoare cu varf care se potriveste perfect in canalul urechii folosind un „arc stabilizator”. Acelasi design este prezent in Pixel Buds A, ceea ce nu este surprinzator avand in vedere abordarea Google fata de smartphone-urile sale din seria A Pixel: Practic acelasi, dar mai ieftin si lansat mai tarziu.

Noile Pixel Buds au un aspect aproape identic cu cele vechi, desi Google a adaugat o noua schema de culori pentru a merge impreuna cu modelul obisnuit de alb si gri. Personal, nu sunt un mare fan al culorii maslinii, dar hei, asta este total o chestiune de gust. Comenzile de redare tactila (de exemplu, o atingere pentru a intrerupe, doua pentru a trece inainte, trei pentru a derula inapoi) sunt inca aici si nu s-au schimbat prea mult.

Pentru doar 100 USD, Google a pastrat intact acelasi sunet foarte bun si un factor de forma confortabil, fara a compromite serios caracteristicile. Durata de viata a bateriei, Asistentul Google si diferenta dintre experientele Android si iOS sunt la fel ca data trecuta. Daca ati obtinut Pixel Buds mai vechi, atunci nu exista niciun motiv sa cumparati Pixel Buds A. Daca nu ati facut asta, felicitari pentru ca ati asteptat pana cand va ajunge o valoare obiectiv mai buna.

92