Prima actualizare Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat la nivel global la evenimentul companiei Galaxy Unpacked, organizat la New York la inceputul acestei luni. Cel mai recent produs de la Samsung va face drumul spre piata indiana pe 22 august, in timp ce clientii pentru pre-comanda din SUA vor primi produsul abia pe 24 august.

Cu o saptamana inainte de lansarea sa, Nota Galaxy 9 afirma faptul ca primeste deja prima sa actualizare de software care aduce o comutare pentru un mod de inregistrare foarte lent, care a fost prezentat ca fiind unul dintre cele mai importante aspecte ale aparatului foto din spate al telefonului.

Actualizarea se numeste numarul de versiune N960FXXU1ARH5 si va fi disponibila de indata ce clientii de retail vor inlocui telefonul pentru prima dat. Actualizarea adauga o comutare in fila super-slow-motion a aplicatiei pentru camera, permitand utilizatorilor sa aleaga intre 0,2 secunde sau 0,4 secunde de imagini.

Retineti ca, in timp ce optiunea de 0,2 secunde inregistreaz in 960fps, aceasta este inregistrata la 480fps. Aceasta actualizare vine de asemenea cu patch-ul de securitate din august 2018. Verificati actualizarea prin accesarea setarilor> Actualizare software. Nu s-au observat alte completari aparent in actualizare.

Specificatiile Samsung Galaxy Note 9
Noul Samsung Galaxy Note 9 ruleaza cu Samsung Experience UI peste Android 8.1 Oreo out-of-the-box si ofera un ecran de 6.4 inchi QHD + (1440×2960 ​​pixeli) Super AMOLED Infinity Display. Telefonul este alimentat de un Samsung Exynos 9810 SoC, impreuna cu memorie RAM de 6GB / 8GB si memorie de stocare de 128GB / 512GB. Spatiul de stocare pe ambele variante este extensibil prin intermediul cardului microSD (pana la 512 GB).

In departamentul de camera, Galaxy Nota 9 foloseste o setare orizontala dubla a camerei, cu un senzor dublu de 12 megapixeli, cu diafragma variabila (f / 1,5-f / 2,4) si un alt senzor telefotografic secundar de 12 megapixeli.

Optiunile de conectare de pe Galaxy Nota 9 includ VGT 4G, Wi-Fi 802.11ac dual-band, Bluetooth v5.0, GPS / A-GPS, NFC, USB de tip C si jack de casti de 3,5 mm. Are o baterie de 4.000 mAh sub cu suport pentru incarcare rapida.

88