Programeaza-ti activitatile: ia-ti un mixer cu timer!

Atunci cand avem de a face cu activitati de ordin gastronomic, cu siguranta ca timpul este o variabila de luat in serios, mai ales ca de acesta depinde calitatea bucatelor pe care le obtinem.

Deseori varietatea de mancaruri ce se poate gasi la nivelul unei bucatarii poate sfida sferele normalului, iar pentru ca o gospodina sa aibe control deplin pe situatie, anumite dispozitive ii pot sari in ajutor intr-un mod inedit, pentru a obtine rezultatele scontate.

Daca anumite preferinte nu trebuie ignorate in materie de gatit, preparat si ornamentat, cu siguranta ca ori de cate ori punem problema timpului si identificarii cu acesta, am putea spera la obtinerea unor rezultate mai bune, daca avem in decor anumite instrumente care sa aduca un plus de perspectiva.

Stiai ca in prezent aveti posibilitatea sa amestecati mai multe tipuri de ingrediente, fara sa existe un efort sustinut, iar in paralel puteti exexuta si o alta activitate?

Pana nu demult reputatia unui mixer conventional era una buna, dar in timp, majoritatea femeilor care cocheteaza cu gastronomia si nu numai au considerat ca acest obiect de lucru este unul destul de problematic, mai ales ca necesita un efort sustinut in folosire.

Acum nu numai ca exista  ocazia sa programati obtinerea unui amestec ideal a mai multe alimente distincte, dar aveti posibilitatea ca acestea sa fie macinate sau zdrobite intr-un mod inedit, mai ales daca prezinta anumite structuri turbulente.

Stiati ca un mixer cu bol programabil va poate ajuta sa economisiti o buna perioada de timp in prepararea aluatului?

Deseori pe masa din bucatarie se pot identifica mai multe ingrediente, iar cu ajutorul unui mixer cu temporizator acestea pot fi amestecate intr-un mod optim,  la o viteza redutabila, puterea pe care o poate propune acest dispozitiv ajungand cu usurinta la 800-1000W.

De ce ai mai avea nevoie de un mixer programabil cu timer? Pe langa faptul ca a-ti sti care este masura ideala a aluatului, precum si procesele pe care trebuie sa le indentati la nivelul sau, un astfel de mixer  poate obtine densitatea ideala de aluat  pe care puteti turna mai departe in alimentele obtinute, fie prin fierbere, fie prin coacere.

In cazul in care nu v-ati hoarat asupra modelului care sa va reprezinte sarcinile culinare, acum in mediul online aveti posibilitatea sa va delectati cu un catalog diversificat, care ofera variante pentru toate buzunarele, paleta de culori dar si functiile fiind principalele argumente cand vine vorba de identificarea lor.

Gasiti un exemplu de mixer programabil in video-ul acesta:

45

Fara comentarii

Scrie un comentariu