Recenzie Fitbit Luxe: frumos proiectat, dar modest in dimensiuni

 

Design

Editia speciala Fitbit Luxe are o bratara Parker Link din otel inoxidabil, in favoarea benzii standard de cauciuc. Sigur, are un aspect sofisticat care mascheaza in mod eficient trackerul pentru a-l face sa semene mai mult cu o bijuterie.

Afisaj
Fara indoiala, Luxe are un superb ecran AMOLED. Este mic, probabil cu diagonala de mai putin de un centimetru, dar asta nu elimina culorile sale vibrante, detaliile clare si raspunsurile tactile exacte. Dimensiunea sa se potriveste perfect scopului sau: un tracker de fitness care este acolo pentru a capta informatii in fundal.

Software
Ca si in cazul altor trackere de fitness moderne, Luxe ofera toate cele mai relevante statistici de sanatate ale unitatii in sine, fara a fi nevoie sa verificati pe un smartphone. Este convenabil sa spunem cel putin, dar exista la dispozitie cateva functii de ceasuri inteligente „lite” – cum ar fi setarea temporizatoarelor si alarmelor, pornirea rutinelor de antrenament si primirea notificarilor. Cu acesta din urma, puteti alege de fapt din ce aplicatii doriti notificari, ceea ce este la indemana, astfel incat sa nu fiti constant bombardati de lucruri irelevante.

Caracteristici
Asa cum v-ati astepta, Fitbit Luxe functioneaza similar cu alte trackere de fitness. Asta inseamna ca urmareste pasii, odihna / ritmul cardiac activ, somnul si exercitiile. Toate acestea sunt fantastice, lucru la care ma astept de la orice fitness tracker din zilele noastre.

Durata de viata a bateriei
Evaluarea Fitbit de pana la 5 zile este inca mai buna decat majoritatea ceasurilor inteligente. In mod uimitor, Luxe a reusit sa rezolve chiar si ambitioasa creanta a Fitbit, mergand cu aproape 7 zile intregi inainte de o reincarcare.

Exista o alternativa mai buna?
Functional, majoritatea ceasurilor inteligente pot fi alternative mai bune daca au un pret relativ mic. Mobvoi TicWatch E3 si Apple Watch SE imi vin in minte, dar compromisul pentru o utilitate superioara este ca durata de viata a bateriei nu se apropie de ceea ce ofera Luxe.

Rezistenta
Fitbit a proiectat Luxe pentru a fi rezistent la apa pana la 50 m, astfel incat dusul ocazional sau spalarea mainilor nu va face nimic. Banda cauciucata se poate purta in timp, dar din fericire este ceva care poate fi schimbat cu usurinta.

Ar trebui sa-l cumperi?
Da, daca iti place cu adevarat designul sau minimalist. Urmareste aproape toate valorile majore de sanatate in acest moment, dar va obtine, de asemenea, monitorizarea saturatiei de oxigen cu o actualizare viitoare.

166