Robotul cu chip de om vine in Romania

Este adevarat. Robotul humanoid va fi prezent la Bucharest Techonology Week, unul dintre cele mai apreciate festivaluri de tehnologie din tara. Evenimentul, care se va tine in Bucuresti adupa speakeri din intreaga lume si isi propune sa aduca in fata romanilor cele mai importante evolutii din domeniul tehnologiei, la nivel mondial. Discutiile vor avea la baza teme din cele mai distincte, care vor satisface curiozitatile tuturor participantilor. In perioada 23-26 mai, vor avea loc 5 summituri, care sunt dedicate in special profesionistilor din diverse domenii, care au legatura cu cel al tehnologiei.

Sfarsitul saptamanii incununeaza munca specialistilor si o prezinta publicului, in cadrul unei expozitii deosebite, care va avea loc langa Ateneul Roman si la care sunt invitati toti cei care isi doresc sa vada, sa descopere sau chiar sa testeze cele mai noi inventii ale tehnologiei mondiale.

Printre invitati, se numara nume mari ale domeniului: Gael Langevin, cel care a creat primul robot printat 3D, care are dimensiunile unui om. Acest proiect va fi prezentat de marele designer, sculptor si creator franceza, in cadrul Bucharest Techonolgy Week. La eveniment vor participa si vice-presedintele celei mai importante companii germane de digitalizare si inovare in HR, directorul regional al Prezi, Spencer Waldron si David McQueen, liderul international in coaching, pe zona de comunicare de business.

Toti cei care sunt interesati de expozitia ce va avea loc la sfarsitul saptamanii 21-27 mai sunt asteptati in Piata George Enescu, pentru a face cunostinta cu cele mai noi evolutii din domeniul tehnologiei mondiale.

42