Samsung Galaxy Note 20 va fi lansat online?

Exista zvonuri pe piata conform carora Samsung Galaxy Note 20 va fi lansat in August in cadrul unui eveniment online.

Samsung nu ar confirma in mod explicit acest lucru, dar a spus Korea Herald ca, gazduirea online a evenimentelor este „influenta” si ca, compania are „diverse planuri in minte”.

In conformitate cu presa, data de lansare exacta pentru nota 20 este inca in curs de alegere, avand in vedere ca nu este necesara organizarea unui loc, Samsung poate muta data la momentul cel mai oportun.

Pe langa modelul Note 20, Samsung este probabil o sa lanseze un telefon mai mare, Note 20+ in acelasi eveniment, precum si un succesor al telefonului sau pliabil, Galaxy Fold.

Zvonurile recente indica faptul ca Galaxy Note 20 va avea o camera de 108 megapixeli, precum si un chipset Qualcomm Snapdragon 865.

Pe baza preturilor istorice, nu ne asteptam ca Samsung Note 20 sa fie ieftin. Galaxy Note 10 incepe in prezent de la 949 de dolari, pentru un Galaxy Note 10 Plus costul ajunge pana la 1.099 USD si Note 10 Plus 5G la un cost de 1.299 dolari, deci ramane de vazut care va fi costul noului model.

Galaxy S20 recent lansat de la Samsung urmareste o structura similara de preturi, Galaxy S20 incepand de la 999 USD, Galaxy S20 Plus la 1.199 USD si Galaxy S20 Ultra la 1.399 USD. Poveste lunga? Nu va asteptati sa platiti mai putin de 1.000 USD pentru Galaxy Note 20.

Galaxy Note 20 ar putea foarte bine sa apara pe mai multe modele, similar cu formatia Galaxy S20.

Lansarea noilor produse ale companiilor din domeniul IT este din ce in ce mai dificila, avand in vedere situatia actuala, insa inca o data observam importanta tehnologiei si modul in care marii giganti au reusit sa dezvolte solutii pentru a ajuta business-urile si a facilita munca de acasa.

68