Smartwatchuri low-cost ale momentului – despre iUni U8+

Saltul tehnologic cunoscut in ultima perioada la noi in tara pe unele persoane a speriat, pe altele a bucurat, asta tine desigur de pregatirea noastra sa infruntam noul si trendurile din domeniu.

Traim intr-o epoca modernista, in care la fiecare 24 de ore apare cel putin o inventie noua, drept pentru care trebuie sa tinem pasul cu brio si sa nu ne facem griji cu privire la gandurile si aspiratiile noastre.

Insa cand vine vorba de obtinerea unor accesorii cu adevarat utile, un smarwatch tinde sa puna intrebari mai ales generatiei tinere, care se bazeaza foarte mult pe contact social, tehnologie si experiente multimedia.

Stiai ca un smartwatch este varianta in miniatura a unui calculator performant?

Tehnologia s-a mutat in ultima vreme pe dispozitivele mici, care au puterea sa se considere promoterii informatiei dusa la viteze supersonice, fara sa fie nevoie chiar de foarte mult efort sustinut.
Fie ca ne vine sa credem, fie ca nu, pe un smartwatch gasim o configuratie asemeni unui pentium III, care nu demult era la moda pentru gamerii inraiti sau dupa caz utilizatorii simplii de internet si deviceuri.

Mai mult decat atat, cu ajutor unui smartwatch avem posibilitatea sa descoperim dimensiuni noi, iar ora, sau data pot fi incadrate in peisaje cu adevarat inovative, colorate sau avangardiste care sa starneasca atat uimirea cat si placerea noastra dupa o zi destul de obositoare.

Exista vreun ceas smartwatch rezistent la apa? Acesta poate fi achizitionat la preturi cu adevarat bune comparativ cu produsele competitive?

Sunt cateva intrebari care ne invita la reflexie, insa in mediul online specialistii ne recomanda sa ne indreptam atentia la aspecte ce tin de design, functii integrate si totodata sistemul de operare.

Pentru multi utilizatori de astfel de dispozitive o varianta cu totul si cu totul perfecta o reprezinta smartwatchul iUni U8+ care vine la pachet cu o serie de avantaje reale.

Desi valoreaza doar 79 lei, acesta dispune de un ecran senzitiv care sa ne permita cu ajutorul touchscreenului sa avem parte de toate informatiile dorite.

Poate accesa cu usurinta atat agenda telefonica, cat si lista de apeluri sau persoanele care ne-au contactat, afisand numarul de telefon sau numele acestora.

Cu ajutorul functiei Bluetooth poate reda muzica direct de pe telefon, iar avantajul sau major este reprezentat de faptul ca este compatibil cu doua sisteme de operare, atat iOs cat si Android.

Bratara din silicon din care este compus, vine si completeaza plusul de design de care tu ai nevoie pentru a combina cu succes orice garderoba, indiferent de mediul in care activezi.

51