Sony Xperia Ear Duo

Dupa prezentarea de anul a trecut a unor dintre cele mai performante smartphone-uri, Sony a lansat anul acesta Xperia Ear Duo. Designul acestora este unul neobisnuit, avand mai degraba tendinta de a incorpora toate tehnologiile intr-un buzunar. Seamana destul de mult cu un aparat auditiv, fiind practice si usor de folosit. Cu un design inteligent si in acelasi timp provocator, puteti auzi perfect ceea ce se intampla in jurul vostru, in timp ce muzica este data la un nivel rezonabil.

Sunt controlate prin sistemul touch, testate de specialistii, acestia afirma faptul ca noile casti de la Sony se aud bine, insa nu au raspuns pe masura asteptarilor la bas, continuand la acelasi nivel de claritate, fara distorsionari. Insa, nu doar muzica poate fi ascultata cu ajutorul acestor casti. Ele sunt controlate prin intermediul unei aplicatii smartphone, unde se pot configura alerte si informatii bazate pe locatie.

Sunt compatimibile atat cu asistentul Google, cat si cu Siri, folosindu-se de asistenta inteligenta pentru a dicta mesaje sau aeluri telefonice. Durata bateriei acestora este de aproximativ 16 ore, relativ nou pe piata in comparatie cu alte modele. Cand vine vorba de design, opiniile sunt impartite in ceea ce priveste Sony Xperia Ear Duo. Versatilitatea este unul dintre avantajele pe care acestea le ofera, putand fi purtate intreaga zi, indiferent de activitatea pe care o desfasuram.

Disponibile din aceasta luna pentru pre-comanda, pretul anuntat al acestora este de 280 de euro.

 

77