Studiu de caz: Perioada sărbătorilor crește cererile de rent a car în București  

Închirierea unei mașini constituie o opțiune ideală pentru conducătorii auto care fie nu dispun de un autoturism personal, fie se află într-o zonă în care nu au acces la un alt vehicul. Independent de motivație, serviciile rent a car din București sunt la mare căutare mai ales în preajma sărbătorilor, atunci când, potrivit DpD Rent, numărul cererilor ajunge chiar să se dubleze față de o perioada obișnuită a anului.

Argumentele principale sunt călătoriile efectuate pe plan local și regional, dar și nevoia pentru un autoturism mai mare (sau mai mic) care să servească volumul de persoane care vor fi transportate. De pildă, un conducător auto din București care deține un SUV și dorește să plece în weekend într-o stațiune turistică aglomerată, ar putea opta pentru un model Mercedes în regim rent a car, mult mai ușor de condus și parcat într-un astfel de context, în timp ce o familie compusă din patru membri ar putea închiria un autoturism Volkswagen de teren.

Fiabilitate, rentabilitate și siguranță integrate în servicii rent a car

Tot mai mulți români au îmbrățișat acest serviciu de inchirieri masini in Bucuresti grație flexibilității și facilităților pe care le propune. Mulțumită acestei deschideri, multe companii de rent a car s-au extins prin filiale în România și multe alte țări europene. De pildă, unele activează la nivelul a peste 29 de state, detaliu care vine să susțină succesul acestui business la nivel mondial. Mai mult decât atât, pachetul complet de servicii transparente, sigure și rentabile a generat un profit total de peste 50 de milioane de euro în anul 2016, conform unui studiu desfășurat de o publicație financiară.

6 din 10 conducători auto închiriază o mașină atunci când merg în concedii

Volumul cererilor pentru mașini în regim rent a car este aproape egal cu cel al concediilor efectuate în perioada sărbătorilor. De pildă, managerul Dpd Rent din București susține că “cererile sunt mai dese în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru că multe persoane merg în vizită la rude cu avionul și renunță la autoturismul personal, de aceea preferă să închirieze o mașină în regim rent a car pentru mai mult de două zile”.

Destinațiile exclusiviste ale mașinilor închiriate în preajma sărbătorilor

Totuși, nu doar aceste persoane targetează serviciile de rent a car din București, Cluj, Iași sau alte mari orașe din țară. Un public special este cel format din reprezentanți ai companiilor care merg în delegații în această perioadă, poate chiar mai des decât în restul anului. De asemenea, de Crăciun și Revelion se înregistrează multe cereri de rent a car în București cu destinații în locații de lux (restaurante, săli de evenimente, hoteluri etc).

Bucureștenii închiriază mașini în funcție de marcă și accesoriile de care dispun

În mod evident, brandul vinde și atrage atenția multor conducători auto. Unii solicită servicii rent a car din necesitatea de a conduce un autoturism independent de marcă sau specificații, în timp ce alții își impun preferințele în această privință. O flotă de 150 de autoturisme, ca cea deținută de DpD Rent din București, este alcătuită din autoturisme aparținând mărcilor Audi, Dacia, Peugeot, Ford, Suzuki sau Kia. În funcție de bugetul pe care îl au la dispoziție, cei interesați pot închiria oricare dintre aceste vehicule. Totodată, fiecare dintre acestea poate veni la pachet cu accesorii de tipul scaunelor pentru copii, atunci când clienții le solicită.

Regimul rent a car se bucură de popularitate în marile orașe ca București, Cluj sau Iași, oferind excelente soluții conducătorilor auto. Fie că doresc să plece într-un weekend la munte, merg într-o delegație sau își doresc să epateze în cadrul unui eveniment deosebit, românii targetează cele mai populare modele de mașini și le închiriază la prețuri rezonabile, fără garanție, simplu și eficient.

31

Fara comentarii

Scrie un comentariu