Ultimele actualizari de la Microsoft

Microsoft a lansat oficial o noua actualizare pentru aplicatia Launcher pentru Android. Actualizarea introduce functii noi utilizatorilor care au instalat programul beta. Anterior cunoscut sub numele de Arrow, Launcher va permite sa va personalizati dispozitivul Android cu imagini de fundal, pachete de pictograme si culori tematice.

De asemenea, puteti personaliza aplicatiile si serviciile preferate in partea de sus a ecranului de pornire si puteti conecta PC-ul Windows la dispozitiv pentru a accesa anumite continuturi. Cu cea mai recenta actualizare, utilizatorii beta au abilitatea de a obtine fundaluri zilnice noi de la Bing si pot crea, de asemenea, un set personalizat propriu.

In plus, imaginile de fundal pot fi scrollabile – ceea ce inseamna ca imaginea de fundal se misca inainte si inapoi pe masura ce utilizatorii navigheaza prin telefoanele lor. De asemenea, s-au facut imbunatatiri in sistemul notificarilor cu insigne. Utilizatorii pot controla acum etichetele de notificare pentru aplicatii pentru fiecare dintre aplicatiile instalate pe dispozitivul lor.

O alta caracteristica noua a fost adaugata si la ecranul de blocare. Cu notificarile din calendar, veti avea intotdeauna toate evenimentele calendarului  care se vor afisa convenabil pe ecranul de blocare. Au fost, de asemenea efectuate ajustari  in interfata cu utilizatorul. Aceasta include un meniu contextual simplificat de apasare lunga si o experienta „Ce este nou” incorporata.

Microsoft Launcher include deja o functie pentru aplicatii – care organizeaza in ordine alfabetica aplicatiile pe care le-ati utilizat recent. Apoi puteti alege sa ascundeti aplicatiile recente sau sa organizati aplicatiile pe orizontala. De asemenea, puteti sa ascundeti aplicatiile pe care doriti sa le pastrati in mod privat.

Alte actualizari includ remedierile de eroare de pe pagina de feedback si de ajutor. Desi nu exista o data exacta de lansare pentru momentul in care beta-ul va fi public, ar trebui sa fie in viitorul apropiat. Daca doriti sa faceti parte din viitoarea testare beta, Microsoft are o pagina de inscriere pentru a incerca versiuni nelichide ale aplicatiei Microsoft Launcher.

41