Urgent Curat, una dintre cele mai profesionale firme de curatenie din Bucuresti

În anul 2018, tot mai multi bucureșteni au ales să apeleze la firme de curățenie. Faptul că timpul nu le permite sa se ocupe de aceste sarcini îi face sa apeleze la aceste firme.

Printre aceste firme se remarcă Urgent Curat, una dintre primele care a activat în București. Parte a Global Cleaning Solutions SRL, de peste 10 ani de zile Urgent Curat setează tonul despre ceea ce înseamnă să livrezi servicii de curațenie în București, dar și să te concentrezi pe detalii pentru a îi mulțumi pe clienți.

De ce Urgent Curat?

Fie că ești antrepenor și doresti să găsești o firmă de curățenie care să se ocupe de firma ta, fie ca ești persoană fizică iar aceste sarcini zilnice te copleșesc și dorești să apelezi la niște profesioniști care să te ajute, Urgent Curat se mulează pe așteptările pe care le ai. De-a lungul timpului, specialiștii au colaborat atât cu firme și diverse localuri, cât și cu instituții publice și persoane fizice.

Pe lângă faptul că sunt preocupați să curețe în amănunt, specialiștii de la Urgent Curat folosesc produse 100% ecologice, sigure și pentru persoanele cu diferite alergii.

Un alt avantaj al acestei firme este faptul că răspunde oricăror solicitari venite din partea bucureștenilor, indiferent de sectorul în care stau. În plus, acoperă și zona Ilfov.

În privinȚa curateniei la birouri, Urgent Curat oferă antrepenorilor șansa de a opta pentru servicii de curățenie lunare, săptămânale sau chiar zilnice.

Care sunt principalele servicii oferite de Urgent Curat pentru clienții săi?

În cadrul firmelor de curațenie din București, Urgent Curat se distinge ca fiind o firma care oferă servicii complete. Astfel, atât în privința curățării birourilor, cât și în privința curățării locuințelor personale, echipa de intervenție se concentrează și asupra locurilor mai greu accesibile.

La final, vei fi uimit de curățenia pe care acești specialiști o lasă în urma lor. Într-un anumit fel, ei devin acei “prieteni” care te ajută să îți gestionezi timpul ori să setezi un mediu de lucru curat pentru angajații tăi, dacă ești un antrepenor care apelează la serviciile lor. Și pentru localuri și restaurante este foarte important sa își mențină o curățenie impecabilă, mai ales în contextul în care pentru clienți contează foarte mult atunci când iși fac o primă impresie despre local.

Ce au spus de-a lungul timpului bucureștenii care au apelat la Urgent Curat?

Clienții care au apelat la serviciile firmei Urgent Curat au susținut că au fost uimiți de profesionalismul specialiștilor care s-au ocupat de curățenie, precum și de atenția la detalii. De asemenea, persoanele alergice au apreciat faptul că în cadrul firmei Urgent Curat se folosesc produse ecologice, care nu le provoacă anumite alergii.

Majoritatea persoanelor trăiesc pe fugă și nu reusesc să își gestioneze timpul pentru a se ocupa și de curățenie, astfel că serviciile unei companii precum Urgent Curat devin necesare.

24

Fara comentarii

Scrie un comentariu