Zvonuri legate de lansarea noului Samsung Galaxy S9

Tot mai multe surse afirma faptul ca noul model lansat de cei de la Samsung, ar putea aparea in ianuarie 2018, iar disponibilitatea acestuia pentru achizitionare va fi abia in luna februarie. In ultima perioada, au aparut tot mai multe informatii despre cum va arata noul model. Cele mai embematice smartphone-uri de la Samsung au fost Galaxy S8 si Galaxy S8+ lansate in luna martie a acestui an, iar vanzarile pentru aceste modele au aparut inca din aprilie. Se speculeaza ca Galaxy S9 si Galaxy S9+ vor aparea la inceputul acestui an.

Avand in vedere faptul ca Apple este primul competitor al celor de la Samsung, tocmai aparitia noului model este posibil sa fi cntribuit la aceasta scurgere de informatii si lansare timpurie a modelului. Conform publicatiilor, cei de a Samsung au incpeut sa lucreze la noul model inca de anul trecut, insa acestia se afla inca la montarea display-ului, care va fi lansat cu mai multe functionalitati, in comparatie cu predecesorii sai.

Pana in acest moment, nu se cunosc informatii despre pretul si data exacta a lansarii, insa noul model nu va beneficia de o amprenta integrata, avand in schimb un chipset puternic Snapdragon 845, insa memoria RAM va fi doar de 4 GB, comparativ cu dispozitivele moderne. Pretul estimativ este intre 725$ si 1200, luand in calcul costul modelelor anterioare. Datorita tehnologiilor folosite, se presupune ca acest model va beneficia de o baterie mai mare. Galaxy S9 va avea si unele caracteristici noi, dintre care unul ar putea fi un design modular, cu magneti pe spate, permitandu-va sa atasati accesorii hardware.

Sosirea devreme a Galaxy S9 este speculativa, considerata o strategie de aparare a smartphone-urilor emblematice impotriva celui mai special iPhone care se lanseaza anul viitor.

58