Care sunt aromele de narghilea perfecte pentru vara anului 2020?

Deși această vară nu este tocmai cum ne-am imaginat, nu trebuie să fim descurajați, ci trebuie să găsim metode prin care să putem să ne deconectăm de la haosul în care trăim. Pentru relaxare, fumatul de shisha se numără printre activitățile preferate ale oamenilor de pe tot globul. Nu este de mirare, deoarece fumatul de shisha unește grupuri, iar pe timp de pandemie este de bun augur să mai stăm la povești din când în când cu câte un prieten la o cafenea, păstrând distanța față de ceilalți oameni străini.

Ganesha Caffe de pe Barbu Văcărescu este una dintre locatiile cunoscute pentru cea mai buna narghilea din București, iar experții Ganesha vă prezintă care sunt aromele de narghilea la mare căutare în vara anului 2020.

Aromele de shisha ideale pentru vara 2020

În această vară, oamenii se îndreaptă către arome fructate, care să ofere o senzație de revitalizare și optimism.

Narghilea cu piersică: Aroma de shisha la mare căutare este cea care conține note de piersică coaptă. Fumul din narghileaua cu piersică oferă un gust dulce, dar complex , fără senzație de aciditate. Este excelentă atunci când este fumată singură sau poate fi asociată cu alte arome fructate sau tropicale.

Narghilea cu pepene roșu: Narghileaua cu pepene roșu oferă o aromă foarte versatilă și poate fi savurată în zilele călduroase de vară, precum și în nopțile mai răcoroase. Fructată și suculentă, funcționează cel mai bine cu arome de fructe de pădure dulci, tropicale sau fructe zemoase precum piersică sau măr.

Narghilea cu Pina Colada: Această aromă este ca o vacanță mult așteptată într-o destinație exotică. Acest amestec tropical vă permite să alunecați fără efort în modul de vacanță – chiar și după o zi lungă la serviciu. Pentru o senzație mult mai fresh, specialiștii Ganesha Caffe vă sfătuiesc să adăugați gheață.

Narghilea cu struguri: Această aromă este complexă, dar aerisită și are o aromă cremoasă, fructată, iar în combinație cu fructe de pădure, va oferi o aromă atât de intensă și de cremoasă ca a unui desert.

Narghilea cu citrice: Fumul din narghileaua cu citrice poate fi descris ca înțepător, rămânând în același timp mătăsos și neted pe gât. Oferă o experiență aromată cu un gust ușor picant.

Narghilea cu căpșună: Narghileaua cu căpșună îți va potoli setea de shisha în căldura verii. Împreună cu un mix de fructe de pădure aroma se va simți ca o explozie de fructe proaspete și coapte, cu o esență dulce-acrișoară.

19

Fara comentarii

Scrie un comentariu