In ce zone au luat amploare cererile pentru apartamentele cu 2 camere?

In prezent, desi contextul financiar este unul destul de instabil (in situatia cresterii roborului), tot mai multi locuitori ai Bucurestiului, fie ca s-au mutat aici din alte zone ale tarii, fie ca s-au nascut aici, sunt in cautarea unui apartament pe care sa il transforme in caminul visurilor lor. In acest context, din anumite motive, foarte multi bucuresteni aleg sa se mute in apartamente cu 2 camere din blocuri vechi ori ansambluri rezidentiale.

De ce aleg bucurestenii sa se mute in apartamente cu 2 camere?

Se poate spune ca un apartament cu doua camere este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de a te muta pentru prima oara din casa parintilor, pentru cuplurile proaspete dar nu numai. In privinta spatiului, desi mai “dezavantajos” (dar mai ieftin) fata de un apartament cu trei camere, ofera totusi mediul corespunzator de a convietui in confort, poate mai mult decat o garsoniera. Atunci cand alegi sa te muti intr-un apartament cu doua camere, poti practic sa ai dormitorul tau, acel spatiu intim, si sufrageria, locul unde primesti oaspetii si unde iti desfasori activitatea de zi cu zi. In plus, unele apartamente cu doua camere sunt prevazute si cu anumite spatii de depozitare. In contextul optimizarii spatiului, foarte multe apartamente cu doua camere din complexele rezidentiale tot mai cautate de persoanele care locuiesc in Bucuresti sunt prevazute cu bucatarie de tipul open-space. Aceasta moda sintetizeaza foarte bine stilul actual de a trai al romanilor, care doresc sa imbine partea practica cu partea estetica.

In ce zone au luat amploare cererile pentru apartamentele cu 2 camere?

O alta zona preferata de multi dintre clientii Premier Imobiliare este Titanul. Acest cartier este preferat din aceleasi motive: este un cartier ingrijit, curat, care asigura accesul facil la guri de metrou precum si la centre comerciale.

Sursa foto: https://premierimobiliare.ro/oferte-vanzare-imobiliare-bucuresti/apartament-2-camere-titan/

De-a lungul timpului, agentia Premier Imobiliare s-a remarcat prin profesionalism, transparenta serviciilor oferite si comunicarea optima si eficienta cu clientii din portofoliu. Analizand preferintele din ultima perioada ale acestor clienti ai agentiei imobiliare Premier Imobiliare, se poate constata ca exista anumite zone “preferate” de acestia atunci cand vor sa se mute intr-un apartament cu doua camere. Aceste preferinte sunt dictate de mai multi factori, cum ar fi zona in care este situat apartamentul.

Cartierele Vitan si Titan, preferate de clientii Premier Imobiliare care doresc sa se mute intr-un apartament cu 2 camere

Foarte multi clienti ai agentiei imobiliare Premier Imobiliare prefera un apartament in Vitan, iar ofertele din catalogul https://premierimobiliare.ro/zona/apartamente-vitan/ le ofera un punct de plecare. Bucurestenii prefera cartierul Vitan deoarece este unul ingrijit, aflat in apropiere de zona Unirii si implicit de centrul orasului. Cei care isi cumpara apartamente mai departe de aceasta zona a Unirii beneficiaza de accesul rapid la metrou. Pe langa aceste lucruri, acest cartier ofera si oportunitati de cumparaturi, dar si de divertisment. Amintim in acest sens Bucuresti Mall, primul Mall construit in capitala, si complexul comercial Auchan Vitan.

 

52

Fara comentarii

Scrie un comentariu