Cel mai bun mouse de la Logitech

Probabil stiti deja de calitatea produselor oferite de cei de la Logitech, mai ales cand vine vorba de mouse-uri. Si-au imbunatatit calitatea si functionalitatile de la un model la altul, iar acesta nu este mai prejos. Cel mai apreciat model a fost MX Master Logitech, iar compania a ansat recent succesorul sau, MX Master 2S. Pretul acestui mouse este de 99$, avand cateva caracteristici atragatoare care pot justifica pretul atat de ridicat al unui mouse. Design-ul este foarte bine realizat, iar compania s-a folosit de acesta in momentul lansarii cand a folosit un filmulet drept prezentare. Este unul dintre cele mai confortabile mouse-uri, putand fi utilizat pe orice suprafata. Rotita de scroll are o caracteristica inteligenta, permitandu-va o derulare usoara a documentelor lungi, dezactivand in mod automat click-ul.

Functionalitatea Smart Shift poate fi dezactivata foarte simplu, iar mouse-ul se va transforma intr-unul obisnuit. Are 2 butoane laterale pe care le puteti personaliza, autonomia bateriei dureaza pana la 70 de zile de la incarcare, iar cei de la Logitech au anuntat o incarcare rapida a acestuia de pana la 3 minute pentru o utilizare de o zi. Din pacate, au pastrat in continuare modul de incarcare prin USB. Cea mai importanta functionalitate este aceea ca puteti utiliza acelasi mouse la trei computere diferite si puteti transfera fisierele de pe un PC pe altul, ca si cum ati folosi unul singur. Bineinteles, pentru a functiona, este necesar ca ambele computere sa fie conectate la aceeasi retea, avand optiunile de pe software-ul Logitech instalate.

Daca sunteti de parere ca nu este necesar sa folositi un mouse pe mai multe computere, MX Master 2S ofera una dintre cele mai bune experiente, avand un rol important in productivitate mai ales daca utilizati calculatorul foarte des, iar rotita de derulare va deveni indispensabila odata ce o veti folosi.

64