Cum sa inregistrati o intalnire Zoom pe orice dispozitiv ?

Inregistrarea unei intalniri Zoom poate fi utila pentru persoanele care nu au putut participa la intalnire in direct. De asemenea, este minunat daca intalnirea a fost foarte lunga si trebuie sa va referiti la segmente specifice ale acesteia mai tarziu.

Cum sa inregistrati o intalnire Zoom in aplicatia desktop?
Inainte de a intra in sedinta si a incepe inregistrarea, va trebui sa va asigurati ca salvati fisierul in folderul corespunzator de pe desktop.

In fila „Acasa” a aplicatiei Zoom, dati clic pe pictograma roata mica din coltul din dreapta sus. Apoi selectati fila „Inregistrare” si alegeti folderul in care doriti sa salvati inregistrarile.

Pentru a inregistra o intalnire Zoom:

1. Faceti clic pe butonul „Inregistrati” din partea de jos a ecranului cand va aflati in intalnirea Zoom. Acest buton nu va aparea deloc daca gazda dvs. nu a permis inregistrarea.
2. Veti vedea o mica eticheta „Inregistrare…” in coltul din stanga sus. Puteti intrerupe sau opri inregistrarea cu comenzile din bara de instrumente de jos.
3. Faceti clic pe butonul „Stop” pentru a termina inregistrarea cand ati terminat.
4. Videoclipul dvs. inregistrat va fi salvat pe computerul dvs. si poate fi gasit si in fila „Inregistrat” din sectiunea „Intalniri” a aplicatiei.

 

Cum sa inregistrati o intalnire Zoom in aplicatia mobila?

Daca aveti un abonament Zoom platit – un cont Pro, Business sau Enterprise – puteti inregistra intalniri in aplicatia mobila.

Aceste inregistrari nu vor fi inregistrari locale, care sunt de obicei salvate direct pe dispozitiv. In schimb, vor fi inregistrari in cloud, care vor fi salvate intr-un folder online, adica in „nor”.
Pentru a inregistra o intalnire Zoom cu Cloud Recording:

1. Deschideti aplicatia Zoom de pe dispozitivul dvs. iPhone sau Android si participati la o intalnire. Odata ajuns acolo, atingeti cele trei puncte din coltul din dreapta jos.
2. Din meniul care apare, selectati „Inregistrati in cloud” (iOS) sau „Inregistrati” (Android). Daca nu vedeti aceasta optiune, se datoreaza faptului ca nu aveti un cont Zoom platit.
3. Intalnirea va incepe sa inregistreze si o pictograma „Inregistrare …” va aparea in coltul din dreapta sus. Puteti atinge aceasta pictograma pentru a opri sau a intrerupe inregistrarea.
4. Odata ce opriti inregistrarea, o puteti gasi si partaja accesand sectiunea „Inregistrarile mele” de pe site-ul Zoom. Intalnirea dvs. inregistrata poate fi accesata si din aplicatia desktop accesand fila „Intalniri” si facand clic pe „Inregistrat” din partea stanga sus.

53