De Crăciun, PVC Mag anunță reduceri de până la 57%

PVC Mag, magazinul online de accesorii pvc și plase de insecte, își întâmpină în acest Crăciun clienții cu reduceri spectaculoase de până la 57%.

De sărbători, atât magazinele fizice, cât și magazinele online știu cum să le ofere clienților o mână de ajutor și să îi surprindă în această perioadă prin oferirea de reduceri senzaționale de neratat. În pofida faptului că toți românii sunt în goană după cadouri cu ocazia acestor mari sărbători de iarnă, unii dintre aceștia nu uită și de ofertele tentante puse la dispoziție de către companiile care nu vizează neapărat partea de cadouri, ci mai degrabă soluții eficiente pentru o locuință cu mai mult confort.

PVC Mag, magazinul online de încredere al românilor pe partea de accesorii pvc și plase de țânțari, le oferă de acest Crăciun românilor reduceri masive la cele mai căutate produse din magazin.

PVC Mag – aliatul lui Moș Crăciun pe timp de pandemie propune reduceri uriașe

Ca urmare a pandemiei de COVID- 19, se pare că majoritatea companiilor au ales să întindă o mână de ajutor românilor și să îi întâmpine cu mega reduceri în această perioadă atât de frumoasă și de așteptată de către fiecare dintre noi.

„Dorim să fim mereu aproape de clienți, așa că ne-am hotărât ca pentru Crăciunul anului 2020 să îi întâmpinăm pe site-ul nostru oficial pvcmag.ro cu zeci de reduceri avantajoase de până la 57%. Știm că este un Crăciun mai atipic pentru fiecare dintre noi, dar sperăm că produsele puse la dispoziția lor de către noi să îi ajute să își crească nivelul de confort din locuință.” – declară un reprezentant PVC Mag.

Printre zecile de produse din categorii precum: accesorii plase de țânțari, accesorii tâmplărie și plase insecte puse la dispoziție de către PVC Mag, anul acesta clienții se vor bucura de reduceri mari chiar și la cele mai solicitate și căutate produse din gama companiei și anume: kituri complete cu plase de insecte.

PVC Mag își întâmpină clienții cu reduceri masive la kituri complete plase de insecte

Plasele de insecte, recunoscute în special ca plase de țânțari, reprezintă cel mai bine vândut produs al anului 2020 de către echipa PVC Mag. Vânzările pentru acest produs sunt ridicate indiferent de perioada anului ca urmare a beneficiilor multiple pe care acestea le oferă. De acest Crăciun, echipa PVC Mag aduce reduceri de până la 25 % la plase de insecte.

„Plasele de insecte în kituri complete sunt cele mai bine vândute produse din portofoliul nostru, deoarece sunt soluția ideală atât pentru perioada rece, cât și pentru perioada călduroasă, ca urmare a faptului că reprezintă un bun filtru a aerului exterior pe lângă funcția de bază. Așa că ne-am gândit ca de acest Crăciun diferit pe care îl trăim fiecare dintre noi să le oferim clienților reduceri și la aceste produse. Plasele de insecte beneficiază de reduceri de până la 25 % și, în plus, produsele care depășesc suma de 150 de lei au transport gratuit din partea noastră.” – declară un reprezentant PVC Mag.

Plasele pentru insecte PVC Mag au marele beneficiu al montării eficiente cu un minimum de efort, chiar de către client, ca urmare a kitului complet și a instrucțiunilor foarte bine detaliate.

Despre PVC Mag

PVC Mag este una dintre companiile de încredere a românilor pe partea de produse din gama plase de insecte și accesorii tâmplărie. Fiecare produs este fabricat astfel încât să dețină rezistență crescută, având în componență materiale dure și calitative. Pentru a beneficia de produsele PVC Mag, puteți să contactați operatorii prin:

Site: pvcmag.ro
Telefon: 0786 241 288
Email: contact@pvcmag.ro

36

Fara comentarii

Scrie un comentariu