eMAG pune bazele propriei firme de curierat?

Zvonul a fost raspandit de un client, a carui comanda a fost impartita in mai multe livrari, dintre care, unele au ajuns foarte repede. Firma de curierat s-a prezentat ca fiind din cadrul eMAG, astfel ca beneficiarul a inceput sa faca o serie de cautari si a descoperit ca, in categoria detalii livrare, era trecut numele eCOURIER, care este, de fapt o companie no name, ce ii are clienti pe cei de la eMAG si pe cei de la FashionDays. Acestea fiind spuse, zvonul nu poate fi confirmat, insa ideea ca eMAG sa aiba propria firma de curierat este una foarte buna si foarte practica.

Compania si-a inceput activitatea in anul 2001, ca magazin online, care comercializa sisteme de calcul si produse de birotica; in anul 2012 s-a extins pe pietele externe, realizand comert online si in Bulgaria, unde a devenit rapid foarte popular, apoi a urmat Ungaria, in anul 2013, unde are o cota de piata de 10%. Una dintre revolutiile introduse de companie pe piata din Romania este reprezentata de conceptul Black Friday, introdus in 2011, concept care ofera reduceri intre 30 si 60%, marcand o noua premiera in categoria comertului online din Romania.

Livrarea comenzilor se face sub mai multe forme: fie prin curier, pentru care se percepe o taxa suplimentara de livrare, in functie de caracteristicile produsului sau ridicare din showroom, unde nu se percepe nicio taxa suplimentara, iar produsele pot fi accesate imediat, cu exceptia electrocasnicelor de mari dimensiuni.

In prezent, eMAG este cel mai mare si mai popular magazin online din Romania, care a adunat o multitudine de clienti fideli, care isi manifesta constant admiratia si aprecierea.

53